2000 TL Sistem Tavsiyesi

Güç tüketimi ve Dx 12 desteğine %100 destek ile evet daha iyi ama şuan en basitinden youtube'den benchmark testlerine baktığınız zaman Gtx 770'in referans tasarımı bile Fps olarak Gtx 960'ı geride bırakıyor sayın hocam. Fiyatı düşük olsa neyse ama bir Gtx 770 fiyatına, bir (neredeyse) R9 290 fiyatına Gtx 960'ı ben pek tavsiye etmem.
Hocam ben gtx770 sahibiydim. Kart cidden saglam bir kart. Ama sizde bilirsiniz ki güncel olan her.zaman daha öndedir. R9 290 ile nerdeyse.fiyat olarak ayni olabilir lakin güc tuketimi farkinida unutmamak gerek. Dx 12 geldiginde cok.farkli seyler olabilir. Ayriyetten mfaa gibi bir cok teklonoji barindiriyor maxwell.

Sayın hocam, bende Gtx 770 sahibiyim. Güncel olan her zaman daha iyidir demişsiniz. Bence bu göreceli bir kavram. Siz düşük güç tüketimine önem veriyorsunuz. Bu yüzden Gtx 960'ı Gtx 770'e tercih ediyorsunuz. Bende güç tüketimine önem veririm ama benim için alacağım Fps'den sonra gelir. Gtx 960 çok güzel bir kart. Ayrıca MFAA'yı Kepler kartlar da destekliyor. Tamam Gtx 960 güzel bir kart ama ona verilecek para ile, hatta daha azı ile daha performanslı olan R9 280X alınabilir. Üzerine biraz daha para katılırsa R9 290 alınabilir. Dx 12'ye gelecek olursak, Maxwell %100 destek verecek ama şu ana kadar ki bütün Dx 12 trailerleri Dx 11.1 ve Dx 11.2 üzerinden yapıldı ve gayet başarılıydılar (Son zamanlarda Dx 12 kartlar üzerinden yapılan varsa dikkatimden kaçmış).
Düşüncenize karşı çıkmıyorum. Ben güncel ve düşük güç tüketimli kart alayımda aradaki Fps farkı çok önemli değil. Aynı parayı vermeye de razıyım derseniz alabilirsiniz Gtx 960 elbet.

Sayın hocam, bende Gtx 770 sahibiyim. Güncel olan her zaman daha iyidir demişsiniz. Bence bu göreceli bir kavram. Siz düşük güç tüketimine önem veriyorsunuz. Bu yüzden Gtx 960'ı Gtx 770'e tercih ediyorsunuz. Bende güç tüketimine önem veririm ama benim için alacağım Fps'den sonra gelir. Gtx 960 çok güzel bir kart. Ayrıca MFAA'yı Kepler kartlar da destekliyor. Tamam Gtx 960 güzel bir kart ama ona verilecek para ile, hatta daha azı ile daha performanslı olan R9 280X alınabilir. Üzerine biraz daha para katılırsa R9 290 alınabilir. Dx 12'ye gelecek olursak, Maxwell %100 destek verecek ama şu ana kadar ki bütün Dx 12 trailerleri Dx 11.1 ve Dx 11.2 üzerinden yapıldı ve gayet başarılıydılar (Son zamanlarda Dx 12 kartlar üzerinden yapılan varsa dikkatimden kaçmış).
Düşüncenize karşı çıkmıyorum. Ben güncel ve düşük güç tüketimli kart alayımda aradaki Fps farkı çok önemli değil. Aynı parayı vermeye de razıyım derseniz alabilirsiniz Gtx 960 elbet.
Hocam ben sadece maxwell mfaa yi destekliyor.diye biliyordum. Ama dx 12 de belki.de gtx 770 960 in gerisinde.kalicak.

@M.Hakan Bu sisteme 550 W'lık bir kasa mı gerekli ? Yoksa seçtiğim kasa iyi mi ?
system 2.png

@ChesterV Öncelikle R9 285 yeni mimarı ama R9 280X karşısına çıktığında küçük kardeş kalıyor anlayacağın R9 280X daha perfonmanslı düşük güç tüketimi istiyorsan R9 285 alman idealdir.

@M.Hakan Ben güç kaynaklarından pek anlamıyorum. Sen bana bir 2000 TL'ye sistem çıkartsan olmaz mı ? Max. 2000 olsun. 2000'i geçmesin.

@M.Hakan Abi ya da seni yormayayım dedim ve şöyle bir sistem çıkarttım.
system.png

@M.Hakan Görüşünü bu konuya yazarsan mutlu olurum... https://www.technopat.net/sosyal/konu/fx-6300-ve-r9-280-tabanlı-sistem-toplama.154780/

Konu kilitlenebilir almak istediğim sistem belirlenmiştir ve görüş almak için üstteki konu açılmıştır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı