2000 TL Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar bu sömestr tatilinde yeni bir bilgisayar toplayacağım. Oyun için toplanacak. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Elden alacağım o yüzden Vatan Bilgisayar'dan ''İnternet'e Özel'' ya da ''Web'e Özel'' ürünleri önermeyiniz.

@M.Hakan Soğutucuyu çıkarıp kasayı da Zalman Z3 Plus yapıp yanınada ucuz 600 W güç kaynağı koysak, daha iyi olmaz mı ? Soğutucuyu neden çıkarıyorum ? Çünkü O.C felan yapmayacağım.

Kendi sistemim. Monitörü ve DVD yazıcıyı çıkarırsanız istediğiniz fiyata gelcektir. (anakartta 2 ram slotu olduğu için Ram'i tek modül tercih ettim)

Olur ama R9 280X'in performansı daha yüksektir. R9 285 daha yeni bir karttır ve güç tüketimi daha azdır. Tercih senin.

@errays R9 285'e 500 W gerçekten yetiyor mu ? Hangi oyunları hangi grafik seviyesinde oynayabiliyorsun ?

@M.Hakan Eğer errays arkadaşın sistemine 500 W yetiyorsa benim toplayacağım sisteme de 500 W koysak olur mu ? Bir de R9 280X 'in aynı fiyata ASUS markalı olanı var. ASUS benim de bildiğim ve güvendiğim bir marka. ASUS seçersem herhangi bir şey kaybeder miyim ?

Arkadaşlar bir de kendi kafama göre bir sistem topladım. Nasıl olmuş ?

Kasa ve güç kaynağı yerine www.vatanbilgisayar.com: Thermaltake Versa 2 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar bunu kullansam da olur mu ? Çünkü daha ucuza geliyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…