2000 TL Sistem Tavsiyesi

Eki Görüntüle 183793
Teknobiyotik.com adresinden PC sihirbazına tıklayarak toplayabilirsin. i3 6100, R9 380 gibi bir kart için biraz düşük kalacaktır. i5 6402P, i5 6400 ve i5 6500 arasında bir karttır.

R9 380 gibi bir kartı G4400 ile çalıştırıyorum hiç bir sıkıntı yok. Varsa da gözle görülmeyecek farklar.

1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat bu sistemi toplayabilirsiniz monitör dahil değil.
Ya da intel işlemci entegre grafik'li bir sistem kurabilirsiniz buna sonradan ekran kartı takma imkanınız olur cs go ve lol ü de çalıştırır.
Eki Görüntüle 183603
Bu video da cs go ve lol performansını görebilirsiniz i3 6100 içindeki hd 530 entegre grafik kartı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OnBoard ekran kartı ile LoL oynanır diyorsunuz lakin sistemde işlemci bile yok.

Nvidia 8400GS ile de Lol orta ayarlarda da 60 fps oynamıştım ilerde de oynarım diyorsan 2.000 alabilirsin fakat dediğim gibi Lol ve CS:GO yönelik oynayacaksan fazla masrafa gerek yok.

Şöyle şeylere inanan arkadaşlara cidden hayret ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Attım düşükte olsa belki İngilizce biliyorsundur diye. Şu oyunu oynamayı az çok bilen birisi FPS'in çok fark ettirdiğini bilir. Bu arada eskiden 60 hertz monitör kullanırken de fark büyüktü, şimdi 200 hertz 0 MS monitör kullanırken de fark büyük. Eli olan yazıyor...

Siz görmemişssiniz fiyat kısmına bakarsanız görebilirsiniz.. Stokta olmadığı için böyle bir şey yaptım.
Resme dikkatli baksanız anlayacaksınız..

Şöyle şeylere inanan arkadaşlara cidden hayret ediyorum.

Attım düşükte olsa belki İngilizce biliyorsundur diye. Şu oyunu oynamayı az çok bilen birisi FPS'in çok fark ettirdiğini bilir. Bu arada eskiden 60 hertz monitör kullanırken de fark büyüktü, şimdi 200 hertz 0 MS monitör kullanırken de fark büyük. Eli olan yazıyor...

Cahilliğinizden başka bir şeye veremiyeceğim. 60 hz monitörler 60 fps'ye kadar gösterebilir daha fazlasını gösteremez. Bu gözün kaç fps'yi yakalayabileceği ile alakalı bir şey değil. Önce biraz düzgün bir araştırma yapın, önce yanlış bilgi verip sonra eli olan yazıyor diyip küçük duruma düşmeyin.
Hz sayısının önemini burdan görebilirsiniz (smoothluk vb. şeyleri..)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı