Öncellikle selamlar birkaç ay içinde kasa toplamak istiyorum ve elimde bazı parçalar var. Sizce elimdeki parçaları mı kullanayım yoksa satıp başka parça mı almalıyım? Elimde ki parçalar: FX8150 ve DDR3 4 GB 1333MHz RAM. Amacım CS:GO ve PUBG oynamak. Monitörüm 768P.
Öncellikle selamlar birkaç ay içinde kasa toplamak istiyorum ve elimde bazı parçalar var. Sizce elimdeki parçaları mı kullanayım yoksa satıp başka parça mı almalıyım? Elimde ki parçalar: FX8150 ve DDR3 4 GB 1333MHz RAM. Amacım CS:GO ve PUBG oynamak. Monitörüm 768P.
Bence elinizdeki parçaları satıp güncel bir APU sistem almanız. İstediğiniz performansı alamayabilirsiniz en azından APU alırsanız ileride geliştirme yapabilirsiniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Anakartı B450 yapıp kasayı değiştirip alabilirsiniz ailenizden destek alarak 3000TL büçeye çıkın derim çıkamazsanız arkadaşın dediği gibi bir sistem alabilirsiniz.