2000 TL sistem toplama için fikir almak

Bütçe
2000

anarsi

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
7700XT
DDR4 3200MHZ 16 GB RAM
Öncellikle selamlar birkaç ay içinde kasa toplamak istiyorum ve elimde bazı parçalar var. Sizce elimdeki parçaları mı kullanayım yoksa satıp başka parça mı almalıyım? Elimde ki parçalar: FX8150 ve DDR3 4 GB 1333MHz RAM. Amacım CS:GO ve PUBG oynamak. Monitörüm 768P.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle selamlar birkaç ay içinde kasa toplamak istiyorum ve elimde bazı parçalar var. Sizce elimdeki parçaları mı kullanayım yoksa satıp başka parça mı almalıyım? Elimde ki parçalar: FX8150 ve DDR3 4 GB 1333MHz RAM. Amacım CS:GO ve PUBG oynamak. Monitörüm 768P.

Bence elinizdeki parçaları satıp güncel bir APU sistem almanız. İstediğiniz performansı alamayabilirsiniz en azından APU alırsanız ileride geliştirme yapabilirsiniz.

B450M anakart / R3 2200G bir de bellek alabilirsin daha iyisi bulunabilirse arkadaşlar söyler daha sonra o sisteme RX 570 alabilirsin.

Anakartı B450 yapıp kasayı değiştirip alabilirsiniz ailenizden destek alarak 3000TL büçeye çıkın derim çıkamazsanız arkadaşın dediği gibi bir sistem alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı