2000 TL sistem toplama

Bütçe
2000
Israrla benim attığım sistemi öneriyorum! APU sistemlerden çok daha fazla FPS alır. Tabi ileride ekran kartı takılmayacaksa.
Ne yazık ki sabahtan beri bunu açıklamaya çalışıyorum... Sonradan ekran kartı takacaksanız garantiyse APU, Takmam alır kullanırım diyorsanız Xeon.

800-900TL gibi bir para geçecekse elinize tekrar kısa bir süre içerisinde. Almayın o zamanı bekleyin ve 3000TL'ye daha temiz bir sistem bakalım size. Ne dersiniz?
Özelden konuşma ihtimalimiz var mı ?
Ne yazık ki sabahtan beri bunu açıklamaya çalışıyorum... Sonradan ekran kartı takacaksanız garantiyse APU, Takmam alır kullanırım diyorsanız Xeon.
2 3 yıl götürür mü peki 3440 lı sistem

Düzgün bir ekran kartı için en az 800TL gerekiyor. Bu da şuanki bütçenin %40'ı oluyor.

Götürür.

E düzgün

Yani çıkan her türlü oyunu 2-3 yıl boyunca 1080P ayarlarda oynarsınız diye düşünüyorum.
😂

😂
Düzgün bir ekran kartı için en az 800TL gerekiyor. Buda şuanki bütçenin %40'ı oluyor.

Götürür.
Bu düzgün ekran kartı 3440 a takılmıyor mu son olarak onu merak ettim ?

Anlatmaya çalıştığı şey şu ki, Apu alırsanız yapıcağınız ekran kartı masrafı ile beraber sizden çıkan para 3000TL civarlarında. Fakat Xeon sistemde 2000TL'ye neredeyse aynı performansı alacaksınız.
E düzgün

😂

😂

Bu düzgün ekran kartı 3440 a takılmıyor mu son olarak onu merak ettim ?
Zaten 3440 işlemci ile beraber yine aynı ekran kartını kullanacaksınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı