2000 TL sistem toplama

Bütçe
2000

1276try. Geri kalan para ile kendinize uygun bir ekran kartı alabilirsiniz.

Edit:
Bu soğutucuyu daha çok öneriyorum.

ASUS GTX 1050 Ti EXPEDITION GDDR5 OC 4GB 128Bit Ekran Kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 859852484 850TL. Bu ekran kartını öneriyorum. Eğer benim tavsiye ettiğim sistemi alırsanız X3440'ı 3.6GHz veya 4.0GHz gibi rakamlara çok kolay bir şekilde OC edip rahatınıza bakabilirsiniz. İnternette bir sürü GTX 1050 Ti X3440 testleri mevcut.

Kargo denen şeyin icadından haberiniz var mı acaba? Zaten fiyatları en düşük olanları tutmadım. Ortalama fiyatlar.
Her satıcı kargo ile göndermiyor.

Hem her satıcı kapıda ödeme ile de yollamıyor. Havale kesin güvenli değil.

Bazı kıl satıcılar var kargo kelimesini gördükleri anda engelliyorlar.

Zaten kargo açsalardı bile attığınız sistemi önermem.

ASUS GTX 1050 Ti EXPEDITION GDDR5 OC 4GB 128Bit Ekran Kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 859852484 850TL. Bu ekran kartını öneriyorum. Eğer benim tavsiye ettiğim sistemi alırsanız X3440'ı 3.6GHz veya 4.0GHz gibi rakamlara çok kolay bir şekilde OC edip rahatınıza bakabilirsiniz. İnternette bir sürü GTX 1050 Ti X3440 testleri mevcut.
Tebrik ederim güzel bir sistem olmuş. Şahsen Ryzen 5 2400g toplamamın sebebi hem yeni nesil istenmesi, hemde ileride güzel bir ekran kartı takılarak sağlam bir sisteme dönüştürebilme kolaylığı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı