2000 Tl sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgimiz olmasa toplanan sistem render için toplandı sanacağız. :)

Render için topladım dediğim bir kısımda göremedim. Eşit olarak arttırdım her şeyi. Lütfen gözünüzle okuyun, sonra 2 kere düşünüp yorum atın.

Render için topladım dediğim bir kısımda göremedim. Eşit olarak arttırdım her şeyi. Lütfen gözünüzle okuyun, sonra 2 kere düşünüp yorum atın.
İşlemciyi i3 4150 koyan anakarttan kısan ve ekran kartına yüklenen bir kişi sizce ne sistemi toplamış olabilir ? Bunu anlamak için arkadaşın söylemesine gerek yok sanırım ? Göz var nizam var...

Dediğim gibi 10 gün sonra toplayacağım sistemi. Ancak technopattaki r9 285 incelemesini izledim ve r9 280x den daha az fps verdiğini gördüm. Sizce neden r9 285 almalıyım?

İşlemciyi i3 4150 koyan anakarttan kısan ve ekran kartına yüklenen bir kişi sizce ne sistemi toplamış olabilir ? Bunu anlamak için arkadaşın söylemesine gerek yok sanırım ? Göz var nizam var...

Sistem topladığını görmedim dedim. Bu arada 5 kere düşünün yorum atmadan önce.

Bence boş yere tartışma oluşturmayın arkadaşlar. Belli ki bir yanlış anlaşılma var. Konuyu kirletmeyin lütfen.

Dediğim gibi 10 gün sonra toplayacağım sistemi. Ancak technopattaki r9 285 incelemesini izledim ve r9 280x den daha az fps verdiğini gördüm. Sizce neden r9 285 almalıyım?
Daha doğru düzgün bir driver gelmedi R9 285'e. Aslında gelse bile R9 280X'i geçeceğini sanmıyorum ama direk DX 12 desteği sunuyor AMD R9 285'e.

Katılıyorum arkadaşlar @owen_1 benim topladığım sistemi görmediğini belirtip attığı resmi sildi. Ayrıca özürde diledi :) Uzatılacak bir şey yok :)

Bence boş yere tartışma oluşturmayın arkadaşlar. Belli ki bir yanlış anlaşılma var. Konuyu kirletmeyin lütfen.

Daha doğru düzgün bir driver gelmedi R9 285'e. Aslında gelse bile R9 280X'i geçeceğini sanmıyorum ama direk DX 12 desteği sunuyor AMD R9 285'e.
Amd nin r9 serisi tüm anakartlara dx 12 gelecek diye biliyorum ama. Büyük ihtimalle benden daha iyi biliyorsunuzdur. Tekrar izliyim şu incelemeyi :)

Estağfurullah hocam. Evet, AMD tarafından HD 7xxx serisi ve R9 serisine, Nvidia tarafından Gtx 4xx ve üzerine Dx 12 desteği gelecek ama bütün özelliklerini %100 olarak kullanamayacağız. Mutlaka bazı şeylerden kırpılmış olacak. R9 285 ise tam destekli bir şekilde gelecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı