2000 TL sistem toplama

Emre Snk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör, HDD, 4 GB RAM elimde var. Şuanlık sadece CS:GO oynucam için RAM'ı ilerde 8 yapmayı düşünüyorum. Ekran kartına 500 TL bütçe ayırdım. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar bu arada Intel tabanlı olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birdaha ki yıl Pascal ekran kartı alabilirsen elimde skylake bir sistem var. Alabilirmisin?
Sistem bu:
I5 6600K
MSI Z170A KRAIT GAMING
ZALMAN Z3 PLUS(600W DAHILI PSU)

Toplam:1800TL oldu. Yanına küçük bir hava soğutma takarsın. CS:GO için INTEL HD GRAPHICS yeter. İlerde yenilersen bidaki yıl felan bu sistemi alabilirsin. Not:Vatandan toplandı, Sinerjiden alınırsa daha ucuz olur.

Hocam laptopun ramleriyse olmuyor soyliyim ama HDD oluyor diye biliyorum. Daha demin topladim ama hdd dahil. Eger HDD olmuyorsa bu seklini alirsiniz , oluyorsa GTX 960 alirsiniz sadece CS:GO oyniycaksiniz ama bence bilgisayar alicaksaniz ve toplama olucaksa biraz uzun omurlu olmali bence. Bide buradaki arkadaslara sorayim R9 285 vs R9 280 vs GTX 950 hangisi daha iyidir ?

Dosya Ekleri

• 2000 tl r9 285.png
    100,6 KB · Görüntüleme: 197
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…