2000 TL sistem toplama

Emre Snk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör, HDD, 4 GB RAM elimde var. Şuanlık sadece CS:GO oynucam için RAM'ı ilerde 8 yapmayı düşünüyorum. Ekran kartına 500 TL bütçe ayırdım. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar bu arada Intel tabanlı olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birdaha ki yıl Pascal ekran kartı alabilirsen elimde skylake bir sistem var. Alabilirmisin?
Sistem bu:
I5 6600K
MSI Z170A KRAIT GAMING
ZALMAN Z3 PLUS(600W DAHILI PSU)

Toplam:1800TL oldu. Yanına küçük bir hava soğutma takarsın. CS:GO için INTEL HD GRAPHICS yeter. İlerde yenilersen bidaki yıl felan bu sistemi alabilirsin. Not:Vatandan toplandı, Sinerjiden alınırsa daha ucuz olur.

Hocam laptopun ramleriyse olmuyor soyliyim ama HDD oluyor diye biliyorum. Daha demin topladim ama hdd dahil. Eger HDD olmuyorsa bu seklini alirsiniz , oluyorsa GTX 960 alirsiniz sadece CS:GO oyniycaksiniz ama bence bilgisayar alicaksaniz ve toplama olucaksa biraz uzun omurlu olmali bence. Bide buradaki arkadaslara sorayim R9 285 vs R9 280 vs GTX 950 hangisi daha iyidir ?

Dosya Ekleri

• 2000 tl r9 285.png
    2000 tl r9 285.png
    100,6 KB · Görüntüleme: 197
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı