2000 TL Sistem Toplama

arkadaşlar 2000 tl lik sistemde i3 4170 mi olmalı i5 4460 mı olmalı

bide arkadaşlar bu iki işlemci için stok fan yetelimidir
i5 4460 islemci h81m pro vd anaklart tercih edilebilir stok fan yeterli.

Sky

Skaylane sistem ne oluyor

Sky
Skylake intelin en iyi çıkardığı 6. seri işlemcilerdir en güncel çipsetli anakartlarla kullanılır ve en ileri dönük yatırımdır.

Peki
i5 4460 islemci h81m pro vd anaklart tercih edilebilir stok fan yeterli.

Skylake intelin en iyi çıkardığı 6. seri işlemcilerdir en güncel çipsetli anakartlarla kullanılır ve en ileri dönük yatırımdır.
Peki skylake toplama pc lerin toplam masraflari ne kdr parca olarak varmi aklinda boyle gzl monitorlu 2.750 liraya falan varasa vatana giidp siparis verdirebilirim

Dün yazdığım parçalarda i5 4460 yerine i5 6400 ve anakart h110 cipset gelicek yani SSD yi çıkarıp monitor koyarsanız 2800 tl yapıyor.

Peki

Peki skylake toplama pc lerin toplam masraflari ne kdr parca olarak varmi aklinda boyle gzl monitorlu 2.750 liraya falan varasa vatana giidp siparis verdirebilirim

i5 6400 - 720 tl
asus trooper h110 d3 - 300 tl
kingstone 120 gb hyperx savage - 200 tl
8gb corsair vengance 180 tl
Sappgire r9 380 nitro 4gb 800 tl
Zalman 600w kasa 300 tl
1tb wd 7200 rpn hdd 150 tl
AOC 21.5 full hd monitor 350 tl

tam 3000 tl yapıyor ssd yi çıkarabilirsiniz.

Dün yazdığım parçalarda i5 4460 yerine i5 6400 ve anakart h110 cipset gelicek yani SSD yi çıkarıp monitor koyarsanız 2800 tl yapıyor.

Himm peki kardesim cok saol ya peki fan lzm olcak mi bana ben fan almayi dusunuyorum yoksa i5 fani yetermi sivi fan mi diyolat ben oyle fan almayi dusunuyorum onersigin bir marka yada bnm malzemelere uygun olurmu

i5 6400 - 720 tl
asus trooper h110 d3 - 300 tl
kingstone 120 gb hyperx savage - 200 tl
8gb corsair vengance 180 tl
Sappgire r9 380 nitro 4gb 800 tl
Zalman 600w kasa 300 tl
1tb wd 7200 rpn hdd 150 tl
AOC 21.5 full hd monitor 350 tl

tam 3000 tl yapıyor ssd yi çıkarabilirsiniz.
Kardesim senin desigin ekran karti yerine MSI su modelini kullansam nsl olur:
MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit

İşlemci overclock yapılmıyo o üzden stok fan yeterli sıvı soğutma 270 tl fanteziye kaçar ancak 100 tl civarı bir bakır ısı borulu soğutma tercih edeblirsin. MSI r9 380 4gb gaming modelini alabiliyosan daha iyi olur.

İşlemci overclock yapılmıyo o üzden stok fan yeterli sıvı soğutma 270 tl fanteziye kaçar ancak 100 tl civarı bir bakır ısı borulu soğutma tercih edeblirsin. MSI r9 380 4gb gaming modelini alabiliyosan daha iyi olur.
Aslinda ben soyle bir toplama kasa istiyorum tum parcalari Msi istiyorum islemci senin dedigin birde ssd yi cikaralim kardesim yada soyle mi yapsam 1 tb bana cok gelir onu 500 yada 750 gb yaparim ssd kalir para denklesmi olur uzmn daha mantikli olmaz mi kardesim birde ndn hep oyun kasalarinda i5(6nesil) islemcileri kullaniliyor saol bu arada seni de cok yordum fazla bilgim yok bu konularda tum sorularimi cevapladigin icin ellerinw saglik kardesim so. Duzlemelere gelelim artik sende rahatla bende rahatliyim

Aslinda ben soyle bir toplama kasa istiyorum tum parcalari Msi istiyorum islemci senin dedigin birde ssd yi cikaralim kardesim yada soyle mi yapsam 1 tb bana cok gelir onu 500 yada 750 gb yaparim ssd kalir para denklesmi olur uzmn daha mantikli olmaz mi kardesim birde ndn hep oyun kasalarinda i5(6nesil) islemcileri kullaniliyor saol bu arada seni de cok yordum fazla bilgim yok bu konularda tum sorularimi cevapladigin icin ellerinw saglik kardesim so. Duzlemelere gelelim artik sende rahatla bende rahatliyim
Tüm parçaların msi olması bi katı sağlamaz asus en sağlam anakart yapan markadır ve fiyatıda çok uygun intel 6. seri en yeni nesil olduğu için en uzun süre gidicek işlemcidir ve 4. nesil i5 lerden %10 civarı daha performanslıdır.

Tüm parçaların msi olması bi katı sağlamaz asus en sağlam anakart yapan markadır ve fiyatıda çok uygun intel 6. seri en yeni nesil olduğu için en uzun süre gidicek işlemcidir ve 4. nesil i5 lerden %10 civarı daha performanslıdır.
Himm saol kardesim suan bnm yukardaki yaptigim mantiktan gidersek nasil olur dedigin olsun asus olsun anakart tmm peki simdi toplamaya baslasak neler cikar simdi bu dediklerimiz toplasak bakirli sogutucu i5(6nesil) anakart asus ekran kari dedigim gibi msi. Bunlarin bana tam bir ayarlamani yaparsan cok sevincem saoalsin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı