2000 TL Sistem Toplama

sh4x

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı Ramazanlar Dostlarım. Bir zamandır paramı biriktiriyorum. Maddi durumum çok da iyi değil, elimdeki bilgisayar aşağı yukarı 9 yada 10 yıllık ve haliyle baya kasıyor fakat idare ediyorum işte.

1500 ile 2500 arasında kaliteli bilgisayar toplamak istedim fakat ikna olamadım henüz. İnternetten videolar izledim, arkadaslarıma sordum fakat bu işlerin ehli olan sizlere sormayı tercih ettim.

İstiyorum ki günümüz oyunlarını rahatça oynatsın, parçalar kaliteli ve şık olsun. Benim için bu para çok değerli, zor biriktirdim yani anlayacağını almışken iyisini istiyorum. O yüzden yardım edebilecek dostum biraz emek verip güzel bir kasa toplarsa borcumu ödemeye çalısırım ona.

Youtube'da bir videodan yararlanarak yapmaya çalıştım. En son bu sistemi topladım ama hala karar aşamasındayım

WQVzGq.png

Sadece aklıma takılan 2 soru var eğer bunları çözerseniz sistemi bir an önce almak istiyorum.
1) Ekran kartlarında 1050 Ti'ın çift fanlı modelleri var daha şık duruyor onlardan alsam olur mu?
Eğer alabileceksem hangisini almalıyım? Bunlardan mesela:

OLqMzz.jpg

2) Yine RAM belleklerde alimünyum soğutucu kaplamalı şık modelleri var. Onlardan almak istedim fakat çalışma frekansı falan anlamadığım için hangisinin sisteme uyumlu olduğunu bilmiyorum.
Eğer onu da seçip yazarsanız sevinirim.

Sistemi İtopya'dan topluyorum. Zaman ayırdıgınız için teşekkür eder, yardımlarını beklerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı