Benim elim aşırı büyük (21 cm uzunluk, 10 cm en) olmasına rağmen, o arkadaki tuşlara parmaklarım rahatsız edecek şekilde değmiyor; sıfır rahatsızlık hissediyorum.
Rahatsız etmeyen tutuş şekli bu şekilde iken,
rahatsız edecek tutuş şekli bu. Eğer bu tutuşlardan rahatsız etmeyen tutuş şeklinde tutuyorsan, o arkadaki tuş konusunda ben de senin gibi düşünmüştüm; fakat ürünü kullanınca o arkadaki tuşlardan hiç rahatsız olmadım. Aksine, makro atasam daha rahat oyun deneyimi bile sağlar. O yüzden tutuş konusunda hiç sorun yaşamadım.
ABXY tuşlarının ışıkları kapanıyor mu, kapanmıyor mu bilgim yok. Direkt yazılımsız bağlandım, yazılımına da bakmadım. Çok takıldıysan bu şeye, ürünü inceleyen YouTuber'lardan bakabilirsin; bu bahsettiğin ışık muhabbeti kapatılıyor mu, kapatılmıyor mu? Oyun oynarken hiç göze batmıyorlar çünkü oyuna bakmaktan o tuşlara bakmazsın bile. Takılma yani bence bu ufak şeye.
ATK gamepadi bu kadar fazla övmemin sebebi de ATK firmasının fanboyu olduğumdan dolayı değil, ürünün iyi olmasından kaynaklı. Fantech markasını da severim, hatta uzun zamandır Mouse'unu kullanıyorum, muazzam iyi. Fakat bu gamepadini bu fiyat aralığı için asla önermem, almanı da tavsiye etmem. “Neden alınmaz?”ı da
Reddit'te yabancı biri çok iyi açıklamış.