2000 TL sistem toplama

Apu harici bir sistem önerebilir misin?
Bu bütçeye ancak APU olabiliyor. APU olmayanlarda da ekran kartı APU içindeki kartın gücünde.
Bütçeyi zamanla 700TL daha arttırıp bunu almaya çalışın bence. Önerilen sistemlerden 2-3 hatta bazılarından 4 kat daha güçlü.
 
Ayni parcalari kullanabilirsin. Daha sonra paran olunca bir SSD alirsin.
Ama psu yok ve kasa almam gerek mi onunda bilmiyorum bu arada kasam casper nirvana kasası
images.jpeg
 
Dostum ben 2000 Lira civarına şöyle bir sistem hazırladım tavsiyelerden yola çıkarak. Anakartı B450M yapabilirsin ben yükseltme yapacağım için bunu tercih etmiştim. Bir de PSU daha düşük bir şey seçersen ikisinden artan bütçe ile SSD alabilirsin. Ben de Apu istemiyordum ama bütçeden dolayı ekran kartını sonradan almak daha mantıklı geldi. Diğer türlü 3000 Lirayı buluyor. Tabii ben de henüz emin değilim bu sistemden forumdaki arkadaşların yorumlarını bekliyorum ona göre hareket edeceğim

 
Ben boş bir vaktimde toplamıştım öyle köşede duruyordu. Eğer piyasada bu parçaları bulabilirsen çok önerdiğim bi sistem. Pubg gibi oyunları kasmadan oynatabiliyor. Cs:go LoL gibi oyunları en yüksek grafik ayarlarında rahatça oynatıyor.
amd phenom II x4 955
amd radeon hd 6950
corsair 2x2 4 gb ddr3 1600 mhz ram
sharkoon shp650 v2 650 watt psu
Asus M5A78L-M LX3 anakart
zalman zm t5 kasa
Arktek 480 GB ssd
Mqrkalarını değiştirebilirsin. Hepsini uygun fiyata bulmaya bak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı