2000 TL Skylake Oyun Sistemi Toplama

@Burak Çakı ayrıca Vatan Bilgisayar Dolar kurlarını Google'den alıyor. Bu yüzden 1 gün içerisinde çok fazla kez değişebiliyor.

@Bekir_333 Sinerji tercih edebilirsiniz. Mağaza satışı yoktur. 25-30 TL gibi bir ücrete montaj hizmeti vermektedir. Ayrıca piyasadaki en ucuz OEM satan firması denilebilir. Vatan Bilgisayar'dan daha karlı bence. Fakat internetten alışveriş yapmayanlar için Vatan Bilgisayar çok daha iyi bir seçim olacaktır. İmkanınız varsa Sinerji'yi tercih etmelisiniz.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim fakat herhangi bir arıza vs. durumda pek bilmediğim firmalara ne kadar güvenebilirim orası biraz karışık. Sonuçta hata çıkar ise Vatan Bilgisayar'a elden verme imkanım var. Sinerji vb. siteler de bu geri gönderme gibi işlemler biraz daha zor olacak gibi duruyor. Biraz araştırıp güvenilirliği test eder ve uygun bulursam muhtemelen Sinerji tercih edeceğim gibi duruyor. Ek olarak şimdi sistemi sipariş ettim kaç güne elime ulaşır ? Daha önce alışveriş yapan birisi var ise yardımcı olursa sevinirim. Mersin de ikamet etmekteyim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı