2000 TL Telefon Önerisi

EmreOzcn

Kilopat
Katılım
5 Temmuz 2015
Mesajlar
47
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sizce ne almalıyım? Samsung Galaxy S6 düşünüyorum. 1 haftaya alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata alacağın en iyi cihazdır. Z5 Premium'dan daha iyi bir telefondur.

Bir telefona sadece donanım yönünden bakılmamalıdır. Ekran boyutu, PPI değeri, çözünürlük, kamera ve yazılım desteği, pil de önemlidir. Ayrıca Exynos 7420'nin, 3D performansı dışında çokta bir üstünlüğünü göremiyorum.

exy.jpg
 
Antutu kayda alınacak bir uygulama değil. Kamera olarakta S6 daha başarılı ve performans olarakta daha iyi bir cihazdır. Z5 Premium modelinin 4K ekrana sahip olması göz boyamadan başka birşey değil. SD 810 işlemcisi Qualcomm firmasının yüz karasıdır. Yazılım konusunda Sony bir adım daha önde. Fakat Samsung'un yeni arayüzü fazlasıyla performanslı çalışıyor. 4K ekran diye Z5 Premium modelini almak doğru değil.
 
Z5 Compact donanım olarak S6'nın gerisinde. Fakat 720P ekran dolayısıyla performans olarak daha iyi. Batarya performansında da Z5 Compact daha iyi. Tasarım, ekran, kamera olarak ise S6 daha iyi. İki telefon arasından S6 öneririm. Z5 Compactta alabilirsin, tercih senin.
 
Samsung A7 almayı düşünebilirsiniz. Geri kalan bütçeniz ile ihtiyacınız doğrultusunda kılıf, kırılmaz cam ve daha konforlu kulaklıklar kullanabilirsiniz.
 
Samsung A7 almayı düşünebilirsiniz. Geri kalan bütçeniz ile ihtiyacınız doğrultusunda kılıf, kırılmaz cam ve daha konforlu kulaklık kullanabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı