2000 TL Telefon Önerisi

CelalTan

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2016
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar farkındayım fazla konu açtım fakat yakın zamanda alacağım için en iyisini almak istiyorum. Bütçemi 200-300 TL kadar daha arttırabilirim. Benim için görünüş, kamera ve ekran önemli. Mümkünse 5 inç den büyük olsun. Ve en önemlisi (yeni telefon alma sebebim) Türkiye garantili olmalı arkadaşlar. Önerilerinizi merakla bekliyorum.
 
Xperia xz yı hiç önermiyorum cihaz ısınıyor ve ısınması normal karşılıyorum ama cihaz ısınınca kasıyor ve takılmalar oluyor ve kameraya giremiyorsunuz girseniz bile kamerada takılmalar oluyor sony kendini halen düzeltemedi ve kamerası iyi değil bir iphone 7 galaxy s7 s6 edge note 5 htc 10 değil kamerası ses performansına gelince cihaz sesi kısık çıkıyor ama net kısaca önermiyorum cihazı babam kullanıyor cihazı ben de denedim kullandım biraz cihazı ama cihaz android 6 da şuan da 7 ye yükseltemedim acaba 7 ile düzeldiyse bu takılmalar bilmiyorum .kamera sesi tatmin etmedi beni sıralama olarak yaparsam s7 s7 edge den sonra htc 10 gelir htc 10 dan sonra da xz alınabilir diye düşünüyorum ama bu takılmalar güncelleme ile ortadan kalktıysa kalkmadıysa önermiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı