2000 TL Telefon Önerisi

• Konuyu başlatan MaxweL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.295

MaxweL

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç ay garantili 6S Plus almayı düşünüyorum. Kullananlar tavsiye eder mi ? Biri kullan hâlâ çok hızlı diyor diğeri eski telefon artık alınır mı bir de 2000 TL diyor. Açıklık getirmek adına yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç ay garantili 6S Plus almayı düşünüyorum. Kullananlar tavsiye eder mi ? Biri kullan hâlâ çok hızlı diyor diğeri eski telefon artık alınır mı bir de 2000 TL diyor. Açıklık getirmek adına yardımcı olur musunuz ?
Eğer stabil olsun iyi götürsün istiyorsanız alabilirsiniz fakat benim tavsiyem OnePlus 5 gibi telefonlar almanız. Aşağı yukarı aynı fiyat ve daha yeni. Aynı zamanda uzun vadede götürebilecek bir telefon.
Xiaomi Mi 6 da alabilirsiniz. Bu tür Android tabanlı telefonlar daha uygun ve bence almanız daha mantıklı.

Elinde Note 5 var zaten gerek yok, sırf güç tasarruf modunda kasıyor diye telefon değiştirilmez. Telefonu güç tasarruf modundan çıkart ve öyle kullan. Telefonuna da format at, sorunun ortadan kalkacaktır.
Hocam şu yazınızı gördükten sonra gül gül öldüm. Cevap vereyim dedim 7 gün ceza yemişim. Keşke bilmeden yorum yapmasaydınız:D Öncelikle değiştirme sebebim şurada: Samsung servisi hatalı onarım yapıyor

Ayrıca 2.5 bin lira para vermişim daha düne kadar Note serisinin son telefonuydu kasıyor diye değiştirilmez mi? Ne demek değiştirilmez onca para dökücem bir de şarj bitmesin diye orta güç tasarrufuna alınca kamera da bile kasacak? Oldu. Her şey değerine göre hocam. Bin liralık telefon değil şu anki piyasasıyla 3 binlik telefon. Oyunlarda kasıyor demiyorum yalnız kamera menu, kamera vs. sistemi yormayacak yerlerde kasıyor.

Hocam Sony'ler güzel sağlam telefon ama ısınamıyorum ya. Bir türlü elime alıp sahiplenemedim hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açarken insan sorunlarını bir anlatır, kimse müneccim değil başka konuda Note 5 kullanıyorum dedin ondan hareketle mesajı attım. XZ, HTC 10, Mi6 modellerinden birini tercih et. 6S Plus modeli de hala alınacak bir modeldir.

Cihaz bende var takılma donma kasma yok. Hatta pil performansı %80 olmasına rağmen. Kullanmadığım Android tepe model cihaz kalmadı. Lg V20 ve bu telefondan çok memnun kaldım. Eski deme al. Bunu uzun süre kullanacağım. Android telefon bir daha sanmıyorum.

@MaxweL geçen gün arkadaşa 6S Plus ikinci el cihaz aldık. Garantisi 11 ay daha vardı. 2050 TL verdik. Gayet sorunsuz hızlı başarılı bir cihazdı. Günlük kullanım için yapılabilecek her şeyi denedik ve test ettik. Kamera, oyun, internet, arama yönünden baya zorlamaya çalıştık. Hiç bir yavaşlama veya zorlamaya rastlamadık. Tavsiye ederim açıkçası.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı