2000 TL Telefon Önerisi

Kesinlikle iPhone SE, arkadaşım ilk çıktığında almıştı, anneme de aldık gayet memnun.
Kullanıyorsanız bir sorum olacak. Kamerası nasıl ? El titremesi falan olunca sorun oluyor mu ? Son olarak da parmak izi hızlı mı ?

Kullanıyorsanız bir sorum olacak. Kamerası nasıl ? El titremesi falan olunca sorun oluyor mu ? Son olarak da parmak izi hızlı mı ?

Ben kendim bizzat günlük hayatta kullanmıyorum. Ama kamerası 12MP ve gayet başarılı. Çekimi sana bağlı güzel çekmek senin elinde. Ben iPhone 6’da bile harika fotoğraflar çekiyorum. İnstagram hesabıma girip bakabilirsin; @agitrubard kullanıcı adım. Parmak izi 7-8 kadar hızlı değil ama hızlı yine de rahatsız etmiyor. Ön kamerası iPhone6 ile aynı açıkçası beni rahatsız etmedi şimdiye kadar bazı arkadaşlar iğrenç gibisinden yorumlar yapıyor.

Bütçe düştü benim belki de alamam. Ama alacağım 3 telefon belli. Duruma göre uygun zamanda alacağım. S7 iPhone SE ve Mi A1.
Size de şimdiden hayırlı olsun.
Şimdi bakarken gördüm de Moto Z nasıldır ?
1300 TL en iyi telefon gibi görünüyor. Kamerası bu fiyat bandındaki tüm telefonlardan iyi kameraya sahiptir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bütçe düştü benim belki de alamam. Ama alacağım 3 telefon belli. Duruma göre uygun zamanda alacağım. S7 iPhone SE ve Mi A1.
Size de şimdiden hayırlı olsun.
Şimdi bakarken gördüm de Moto Z nasıldır ?
1300 TL en iyi telefon gibi görünüyor. Kamerası bu fiyat bandındaki tüm telefonlardan iyi kameraya sahiptir diye düşünüyorum.

O söylediğin 3 telefon arasındaki sıralama şu şekilde
S7>SE>A1 şeklinde SE de alsan seni üzmez S7 de seni uzun sene götürecektir.
Moto Z hakkında pek bir bilgim yok ama Bir S7 ve SE olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı