2000 TL Telefon Önerisi

Karizarezz

Megapat
Yer
Afyon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim gibi bütçem 2000 lira. Araştırdığım kadarıyla Xiaomi Mi 8 Lite almayı düşünüyorum. Alternatif olarak Redmi Note 7 var hemen hemen aynı telefonlar fakat Mi 8 Lite daha hoşuma gitti. Sizin önereceğiniz başka telefonlar var mıdır? Bir de İthalatçı veya Xiaomi Türkiye garantili olmak üzere 2 çeşit telefon var. Xiaomi Türkiye garantili almak daha mı iyi?

Ben Huawei öneririm sanai Xiaomi'yi almayı çok düşünmüştüm ama sıkıntı çıkarabiliyor garantide vs. Model olarakta Huawei P Smart 2019 adlı modeli öneririm.

Ben Huawei öneririm sanai Xiaomi'yi almayı çok düşünmüştüm ama sıkıntı çıkarabiliyor garantide vs. Model olarakta Huawei P Smart 2019 adlı modeli öneririm.
P Smart 2019 her özelliğiyle Mi 8 Lite'ın aşağısında kalıyor. Marka olarakta ikisi arasında pek fark göremiyorum.
Ben yakın zamanda a7 2018 aldım 1850₺ ye ve gayet memnunum bi bakmanı öneririm
Ekran/Gövde oranına çok önem veriyorum. Normal çentik veya damla çentikli bir telefon istiyorum. A7 2018 bunu karşılamıyor.

P Smart 2019 her özelliğiyle Mi 8 Lite'ın aşağısında kalıyor. Marka olarakta ikisi arasında pek fark göremiyorum.

Ekran/Gövde oranına çok önem veriyorum. Normal çentik veya damla çentikli bir telefon istiyorum. A7 2018 bunu karşılamıyor.
Ben de gayet dikkat ediyorum fakat çentikten ve damla çentikten tiksinti derecesinde nefret ediyorum mağazalara gidersen bi bakmanı öneririm

Ben de gayet dikkat ediyorum fakat çentikten ve damla çentikten tiksinti derecesinde nefret ediyorum mağazalara gidersen bi bakmanı öneririm
Bende mağazalarda baktım zaten ve benim çok hoşuma gitti, çerçeve hoşuma gitmiyor artık

Mi 8 Lite 128 Gb Rom 6 GB Ram Global Versiyon Mavi (İthalatçı Garantili) Mİ8LİTE-T1 Xiaomi | Trendyol arkadaşlar bu ürün doğru mudur nasıl öğrenebilirim. Trendyol'da satılıyor tamam ama piyasa fiyatına göre çok ucuz gerçekten.

Başlıkta belirttiğim gibi bütçem 2000 lira. Araştırdığım kadarıyla Xiaomi Mi 8 Lite almayı düşünüyorum. Alternatif olarak Redmi Note 7 var hemen hemen aynı telefonlar fakat Mi 8 Lite daha hoşuma gitti. Sizin önereceğiniz başka telefonlar var mıdır? Bir de İthalatçı veya Xiaomi Türkiye garantili olmak üzere 2 çeşit telefon var. Xiaomi Türkiye garantili almak daha mı iyi?
size daha uygun fiyatta olan general mobile 9 pro'yu öneririm. tam bir fiyat performans ürünüdür. pişman olmazsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı