2000 TL Telefon Önerisi

Urun6u

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
NYPD
İyi forumlar arkadaşlar. Samsung S8 telefon kullanıcısıyım. Ekranı 2. Defa kırdığım için yaptırmak istemiyorum, çok uçuk fiyatlar istiyorlar. Sadece Instagram, Twitter, Facebook vs gibi sosyal medya uugulamalarını kullanırım. Yeni almak istediğim telefon da aradığım özellikler kamerası iyi olmalı, Bir de arayüz de veya uygulamalar arası geçişlerde kasmalar yaşanmaması. Telefonla oyun oynamam onun için oyun performansı önemli değil.
Xiaomi Redmi Note 7 hoşuma gitti açıkçası. Buna benzer başka marka model telefonlardan önerisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei mate 8 var bende. 3 Yıl önce almıştım. Bilgisayar gibi telefon. Üst modellerini tavsiye ederim. Fiyat performans ürünüdür. Pilini kendim değiştirdim 3 yıl sonra. 50-60 liraya kit+pil satıyorlar. Hiçbir sorun yaşamadım cihazla ilgili ve teknik servis hizmeti konusunda bilgim yok.

Ceza aldığımdan dolayı cevap yazamadım teşekkür ediyorum değerli görüşlerinizden dolayı redmi note 7 aklıma yattı gibi şuan

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı