2000 TL Telefon Önerisi

Red mi note 7 kesinlikle. Fiyat performans ürünü ve çok kaliteli 1 kere düşürmeme rağmen hiç bir şey olmadı koruma kılıf vardı ama. bu arada koruma kılıf kesinlikle al birazcık ağır oluyor ama sana kalmış. yaklaşık 23 temmuzdan beri kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı. Kendi fotoğraflarını telefonla minik editler yapabiliyorsun aynı şekilde videoları da imue 11 de geliyor daha iyi özellikler geliyor karanlık mod gibi. ben de senin gibi önceden red mi note 7 alsam mı diye başlık açmıştım çok önermişlerdi haklılarmış ve red mi note 7 android sürümü 9 yeni bir telefon çok iyi fiyatına göre. 64gb versiyonunu kullanıyorum. tek 2 sıkıntısı var birisi damla çentik zamanla gözün alıyor. ikincisi telefonun kamerası biraz yüksek masya falan koyduğunda çizilebilir koruma kılıf alabilirsin veya kameraya kırılamz cam taktırabilirsin. Bir sürü uygulama yükledim 50 ye yakın hala bir sorun yok gerçekten kaliteli bir telefon xiaomi candır zaten önceden mi note 3 kullanıyordum bozunca buna geçtim ve pişman değilim. gece modu falan da var. ve kızıl ağ özelliğiyle kumanda vs. çoğu şeyi yönetebiliyorsun. ve kulak girişi olması harika bir olay. kesinlikle öneririm pişman olmazsın
 
Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mİ 8 Lite aldım. Telefon tam bir F/P fakat şöyle bir durum var arayüz gereksiz karışık ve saçma sapan reklamlar çıkıyor buda insanı bir süre sonra sinir etmeye başlıyor.
 
Ben söylüyorum Xiaomi Redmi Note 7 yerine Xiaomi Redmi Note 8 Türkiye garantili modlelini bekleyin.

Ek olarak ithalatçı garantili almak sıkıntı değilse Realme 3 PRO ve güncellemeler önemli değilse Meizu Note 9 bakabilirsiniz.
Meizu Note 9 güncelleme almıyor mu?
 
Hocam sizce hangi telefonu alayım?
Yerinizde olsam güncelleme almayan telefondan uzak dururdum. Ayrıca Meizu'nun Türkiye'de garantisi de yok bildiğim kadarıyla. Ucuz olacak diye de kendinizi yakmayın. Amacım telefonu kötülemek değil çok güzel bir telefon ancak bu şartlarda satın alınmasını mantıklı bulmuyorum özellikle de Xiaomi, Huawei ve Oppo gibi markaların Türkiye garantili modelleri mevcut iken.
 
Ne kadar zamandır kullanmaktasın? O cihazın bildirim led ışığı neden aşağıda olmuş ya komik geldi çünkü normalde üstte kameranın o kısımda oluyordu.
Çok uzun süredir kullanmıyorum. Yaklaşık 1 aydır. Led ışığı altta ama neden o kadar sıkıntı olsun ki? Sadece bildirim ışığı yani. Benim için pek sıkıntı değil. Bu cihaz ile ilgili yakınlık sensörü sorunları vardı ve şuan o sorun da çözülmüş durum da. Telefonu kesinlikle öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı