2000 TL telefon önerisi

2000 TL maksimum oyun(PUBG) telefon önerisi istiyorum.
16MP kamera en az
4000MAH pil
64 GB hafıza
6 GB RAM
6 Inç yeterli
1080×2
Oyun oynamak için aşırı ısınma istemiyorum ve pilin uzun ömürlü olması çok önemli.
Saydığınız özellikler oyun için gayet yeterli fakat ısınma ve pil için bir şey diyemeyeceğim bahsettiğimiz oyun PUBG ve ne yazık ki her telefonda olur bu ısınma. Rahatsız oluyorsanız telefon kabı alabilirsiniz. Pile gelecek olursak oyun haricinde yeterlidir fakat oyunlar çok fazla pil yer. PUBG'yi ortalama 3 ila 4 saat arası oynarsınız, fakat daha sonra ekrana şarj az uyarısı alırsanız şaşırmayın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
2000. Bu arada Hepsiburada sanırım taksit yapıyor, kredi ile ama nasıl yapacağımı anlamadım. Redmi Note 8, 12 taksitle 1989 oluyor.
Evet Redmi Note 8 alabilirsiniz en mantıklı seçenek o gözüküyor. Taksitlendirme işlemi için ödeme sayfasında kredi kartı bilgisini girdiğinizde taksit seçenekleri altta beliriyor. Oradan seçip onaylayacaksınız.

Evet Redmi Note 8 alabilirsiniz en mantıklı seçenek o gözüküyor. Taksitlendirme işlemi için ödeme sayfasında kredi kartı bilgisini girdiğinizde taksit seçenekleri altta beliriyor. Oradan seçip onaylayacaksınız.
Hocam 12 taksit seçeneği gelmiyor sanırım, sadece kredi ile 12 taksit oluyor? Diğer türlü 3 sanırım.

Hocam pil olarak iyi değil ama rakamlara bakarak kötü olduğunu söylemek pek doğru olmaz sanırım. Kamera olarak sizi üzeceğini düşünmem ve işlemci olarak fiyat segmentinde oldukça iyi. Bu yüzden Meizu 16th olabilir bir bakın isterseniz.

Arkadaşlar, 3 telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz
HepsiBurada da Samsung M30s 1999 TL
Samsung A50 2250 TL ya da Huawei P30 lite 2400TL, Bütçe 2500 tl civarında
A70 bir ihtimal zorlayabilirim. Fiyat performans olarak hangisi mantıklıdır?

Arkadaşlar, 3 telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz
HepsiBurada da Samsung M30s 1999 TL
Samsung A50 2250 TL ya da Huawei P30 lite 2400TL, Bütçe 2500 tl civarında
A70 bir ihtimal zorlayabilirim. Fiyat performans olarak hangisi mantıklıdır?
3 modelde alınmaz özellikle A70 fiyatı çok yüksek. M30s ise bellek ve işlemci olarak geride. A50 ise 64GB olmasıyla geride. Ben 3 modelide önermiyorum. Eğer samsung bir cihaz alıcaksanız M40 öneririm 6GB bellek 128GB depolama ve SD675 olmasından dolayı. Donanım olarak A70 ile aynı ama A70'den 600TL daha ucuz. Şuan fiyatı hepsiburada'da 2.200TL(Başka sitelerden daha ucuza alabilirsiniz).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı