2000 TL telefon önerisi

Merhaba. İPhone 5 telefonumdan yükseltme yapmayı düşünüyorum. 2000TL maksimum bütçe ile telefon önerir misiniz? İlk tercihim kullanılmış iPhone olur, Android'de ilk tercihim Samsung. Çok fazla oyun oynamayacağım, oynarsam en düşük ayarlar bile bana yeterli, kamera hiç önemli değil, bataryası büyük olsun ve mümkünse küçük bir telefon olsun. Fiziksel mağazalardan önerirseniz iyi olur. İnternet alışverişi istemiyorum.
Xiaomi Red Mi Note 8/Pro almanız iyi bir tercih olacaktır.Lakin Pro modelinde SAR değeri biraz yüksek.Az da olsa bir baş ağrısına sebep olabilir.
 
Özür dilemenize gerek yok Estağfurullah. M serisi sadece internette satılır. İnternetten almak istememin sebebi kargo süresi beklemek, bozuk çıktığı zaman iade süreci ile uğraşmak istemiyorum. 100-200TL farkı en başta veririm kafam rahat olur.
Önerileriniz için teşekkürler.
Bugün aldığınız ürün yarın kapınıza kadar gelebiliyor. Ayrıca inanın iade süreci internet üzerinde daha iyi işliyor :) 100-200 TL diyip geçmemek lazım ülkemiz şartlarında iyi para sonuçta.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı