Çözüldü 2000 TL Telefon Önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

#Synd0-ox`

Centipat
LGS bitince 2000 TL'lik bir telefon alacağım sürekli indirime girip yükselen telefonlar var ve kafamı çok karıştırıyor acaba ne alabilirim?

Çözüm
Tarlaya çalışmaya gitmediğin sürece seni memnun edecek para vermezler.
Resmi Note 8 Pro.

En çok kafamı karıştıran telefonda açıkçası bu bir gün bakıyorum 2200 bir gün bakıyorum 2000 TL dolardan çok fazla etkileniyor bu xioami markası özellikleri açısından beğendiğim ve tercih ettiğim telefonlardan biri öneriniz için teşekkür ederim.

İfadeler: Kak
Sahibinden'de sürekli 2000 TL altına kapıda ödemeli bulabilirsin. Güvenilir ve mağazası olan bir yerden almalısın. Ayrıca genelde çoğu sahibinden satıcısı İstanbul'da bulunuyor gidip kendin görüp alabilirsin.

xioami mi 8 lite ve samsung a30s var tcl plex var bunların performansları nasıldır acaba.

İkinci el değil de sıfır alacağım ve babam o sitelere pek güvenmiyor açıkçası o yüzden oradan pek alışveriş yaptırtmıyor bana kalırsa bilgisayarımıda zaten oradan toplayacağım ama yok. Ve en önemlisi alacağım telefon üniversiteye kadar beni idare etmeli.

Mi 8 alma aralarında en kötüsü. Tcl hiç kullanmadım ne olur bilmem ama xiaomi mi tcl mi deseler xiaomi derim. MIUI rahatlığı gibisi yoktur. A30'u zaten direkt unut aynı fiyata daha iyi telefon varken alma.
Biraz çıkıp mi 9T de alabilirsin.

Ayrıca tuşlu teleton+PC almanı bende öneririm.
5K'ya sıfır monster veya PC topla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…