#Synd0-ox`
Centipat
LGS bitince 2000 TL'lik bir telefon alacağım sürekli indirime girip yükselen telefonlar var ve kafamı çok karıştırıyor acaba ne alabilirim?
Tarlaya çalışmaya gitmediğin sürece seni memnun edecek para vermezler.Aslında öyle yapabilirim fakat telefonu bursluluk sınavını kazandığım ve biriktirdiğim paralarla alacağım tabii ki yetmeyeceği için ailem ekleyecek PC toplamaya pek param kalmayacak eğer korona virüsü geçerse bir yerde çırak olmayı düşünüyorum.
Mi 8 alma aralarında en kötüsü. TCL hiç kullanmadım ne olur bilmem ama Xiaomi Mi TCL mi deseler Xiaomi derim. MIUI rahatlığı gibisi yoktur. A30'u zaten direkt unut aynı fiyata daha iyi telefon varken alma.
Biraz çıkıp mi 9T de alabilirsin.
Ayrıca tuşlu teleton+PC almanı bende öneririm.
5K'ya sıfır Monster veya PC topla.
Tarlaya çalışmaya gitmediğin sürece seni memnun edecek para vermezler.Aslında öyle yapabilirim fakat telefonu bursluluk sınavını kazandığım ve biriktirdiğim paralarla alacağım tabii ki yetmeyeceği için ailem ekleyecek PC toplamaya pek param kalmayacak eğer korona virüsü geçerse bir yerde çırak olmayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.