Çözüldü 2000 TL Telefon Önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Aslında öyle yapabilirim fakat telefonu bursluluk sınavını kazandığım ve biriktirdiğim paralarla alacağım tabii ki yetmeyeceği için ailem ekleyecek PC toplamaya pek param kalmayacak eğer korona virüsü geçerse bir yerde çırak olmayı düşünüyorum.
Tarlaya çalışmaya gitmediğin sürece seni memnun edecek para vermezler.
Mi 8 alma aralarında en kötüsü. TCL hiç kullanmadım ne olur bilmem ama Xiaomi Mi TCL mi deseler Xiaomi derim. MIUI rahatlığı gibisi yoktur. A30'u zaten direkt unut aynı fiyata daha iyi telefon varken alma.
Biraz çıkıp mi 9T de alabilirsin.

Ayrıca tuşlu teleton+PC almanı bende öneririm.
5K'ya sıfır Monster veya PC topla.

Aslında öyle yapabilirim fakat telefonu bursluluk sınavını kazandığım ve biriktirdiğim paralarla alacağım tabii ki yetmeyeceği için ailem ekleyecek PC toplamaya pek param kalmayacak eğer korona virüsü geçerse bir yerde çırak olmayı düşünüyorum.

Tarlaya çalışmaya gitmediğin sürece seni memnun edecek para vermezler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı