Hocam bulursunuzda, kaliteli olmazlar. Rampage gibi çöp markalar üretiyordur yarım klavyeyi artık. Bulamazsınız yani. Bulursanızda çok yüksek meblağ ödemeniz gerekir diye düşünüyorum.
O halde sizce ne yapmalıyım ben bir yandan taşınabilirliği düşünüyorum masaüstü PC de var onda ASUS ROG scope 2 96 modeli var mesela ama onu taşımak var bir de.
O halde sizce ne yapmalıyım ben bir yandan taşınabilirliği düşünüyorum masaüstü PC de var onda ASUS ROG scope 2 96 modeli var mesela ama onu taşımak var bir de.
Ağırlıktan yana sorunum yok sorun ürünboyutu çantada fare adaptör laptop kendi eşyalarım derken sığmayacakki içine bütçeyi arttırsak daha iyi alternatif var mı acaba?
Ağırlıktan yana sorunum yok sorun ürünboyutu çantada fare adaptör laptop kendi eşyalarım derken sığmayacakki içine bütçeyi arttırsak daha iyi alternatif var mı acaba?
El mahkum bunu alacağız gibi o zaman aslında yarım klavye o kadar çok işimi görürdü ki kesinlikle bunu isteyerek konu açtım ama neden üretmezlerki laptoplara büyük nimet bence.