İnternette gördüm de 3-5'te olsa model var 1 tane bulamaz mıyız?
Attığıma bir bakın isterseniz. İllaki buluruz ama fiyatını hak eden bir ürün bulur muyuz bilemiyorum.
İnternette gördüm de 3-5'te olsa model var 1 tane bulamaz mıyız?
Membran hocam. Sorun olmaz derseniz alın da çok kaliteli bir şey beklemeyin yani. Sağlam noname bir marka gibi duruyor zaten.
Mesela bu çok iyi gibi duruyor.
Görünüşten karar verilmez marka bilinmedik 2-3 güne elinizde kalabilir. Bu ürün yeterli değil mi?
Hocam bulursunuzda, kaliteli olmazlar. Rampage gibi çöp markalar üretiyordur yarım klavyeyi artık. Bulamazsınız yani. Bulursanızda çok yüksek meblağ ödemeniz gerekir diye düşünüyorum.
Hocam attığımı alabilirsiniz, çok ağır bir şey değil. Ürün 938 gram. Tek elle bile rahatça kaldırıp oynatabiliyorum.O halde sizce ne yapmalıyım ben bir yandan taşınabilirliği düşünüyorum masaüstü PC de var onda ASUS ROG scope 2 96 modeli var mesela ama onu taşımak var bir de.
Hocam attığımı alabilirsiniz, çok ağır bir şey değil. Ürün 938 gram. Tek elle bile rahatça kaldırıp oynatabiliyorum.
@Michael_Kaiser hocamın attığına bakın o zaman. Daha taşınabilir olur sizin için.Ağırlıktan yana sorunum yok sorun ürünboyutu çantada fare adaptör laptop kendi eşyalarım derken sığmayacakki içine bütçeyi arttırsak daha iyi alternatif var mı acaba?
@Michael_Kaiser hocamın attığına bakın o zaman. Daha taşınabilir olur sizin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.