TKL mekanik bir klavye arıyorum. Bütçem 2,000 Türk lirası. Aradığım özellikler: Full RGB, mümkünse multimedya tuşları, tactile ve quiet Switch, Türkçe Q dizilim. Yurt dışından klavye getirmeyi düşündüm ancak Türkçe Q dışında bir tuş dizilimi kullanabileceğimi sanmıyorum. Tavsiyelerinize açığım, şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar lütfen linçlemeden yanıt verin. Cidden bir klavye için 2000 TL vermek gerekli mi? Konu sahibi sisteminiz nedir çok merak ettim ne kadar üst düzey bir sisteminiz varda 2000 TL klavyeye veriyorsunuz.
Arkadaşlar lütfen linçlemeden yanıt verin. Cidden bir klavye için 2000 TL vermek gerekli mi? Konu sahibi sisteminiz nedir çok merak ettim ne kadar üst düzey bir sisteminiz varda 2000 TL klavyeye veriyorsunuz.
2000 TL'yi maksimum olarak belirledim. Sistemim çok üst düzeyde değil ancak sürekli etkileşim içinde olduğum bir ürünün kaliteli olmasını isterim. Kim bilir kaç yıllar kullanacağım.
En ucuz SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch Kablolu İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch Kablolu İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.640,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!