Emre Yalçın 52
Hectopat
bi bakarmısın reis discord varmı veya sana ulaşabileceğim bi yer?Dediğim yapılmıyormuş.Neyse sistem bu haliyle gayet güzel zaten
bi bakarmısın reis discord varmı veya sana ulaşabileceğim bi yer?Dediğim yapılmıyormuş.Neyse sistem bu haliyle gayet güzel zaten
Işıklı mışıklı istiyorsan sistemin ışıklı haliDediğim yapılmıyormuş.Neyse sistem bu haliyle gayet güzel zaten
2 inci olanmı bende tam bunu dicektim ışıklı bişey istiyorumIşıklı mışıklı istiyorsan sistemin ışıklı hali
(diğer sistemden çok daha yüksek fps aldırır ve ssdli sistem 200 tl daha fazla )
![]()
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Var Mehmed Said Ay #7199bi bakarmısın reis discord varmı veya sana ulaşabileceğim bi yer?
tm reisIşıklı mışıklı istiyorsan sistemin ışıklı hali
(diğer sistemden çok daha yüksek fps aldırır ve ssdli sistem 200 tl daha fazla )
![]()
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Yukarıya yazdımtm reis
Anakartdan kısılmış. Kasa ve PSU rezalet.Buna ne dersiniz? Akıllı PC Toplama Sihirbazı
PSU yetersiz.bunu gördüm ya hangilerine bakcağımı karar veremedim biri net bişey söyleyebilirmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.