2000 TL Bilgisayar Toplama Önerisi

gkbrkakcn

Decapat
Katılım
26 Temmuz 2018
Mesajlar
7
Merhabalar, direkt konuya gireyim 2000 TL bütçem var çok olmaması şartıyla birazcık aşılabilir ve mümkünse ürünler Hepsiburada.com'dan seçilirse sevinirim öyle artistlik taslıyor gibi olmayayım Hepsiburada'dan istememin sebebi internetten alışverişte güvenebildiğim bir site olması. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için. Bir de biliyorum bu bütçe aralığında çok konu var ama dolar çok arttığı için fiyatlar değişmiş olabilir böyle düşündüğüm için yeni bir konu açtım. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden.
 
APU nedir ? Ve GT 1030 ile aynı performansı verir mi ?
Bir de GT 1030 u almayıp onun yerine SSD alsam APU yu kullansam karlı mıdır ?
 
Son düzenleme:
APU nedir ? Ve GT 1030 ile aynı performansı verir mi ?
Bir de GT 1030 u almayıp onun yerine SSD alsam APU yu kullansam karlı mıdır ?
APU işlemcide bulunan grafik sürücüsüdür APU sistemle harici ekran kartı performansı alamazsınız. Derseniz ki ilerde bütçem olacak harici ekran kartı ekleyeceğim o zaman APU ile bir süre götürebilirsiniz ama APU sistem alacaksanız RAMinizin dual kit olması gereklidir ki daha iyi performans versin 2x4 GB RAM işinizi görür
 
2500 TL gibi bir bütçeye RAM'den kısarak ve SSD gibi parçaları eklemeyerek 1050'li bir sistem toplayabilirsiniz ki bazı parçalar 2.el olursa çok daha rahat toplanır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı