2000 TL tost makinesi önerisi

SyLaS61

Hectopat
Bizde Korkmaz marka var da artık bayaği eskidi. Ben çok bilmiyorum markalarını falan, kaliteli önerebileceğiniz bir şey var mı?

Marka olarak bilmiyorum. Ama gerçek tost yapmak için ; grill tarzı olanlardan olmasın.
(Et sebze vb pişirdiğini söyleyenlerden.)
O türler arka tarafı kalktığı için, ekmeği tam bastırmıyor.

Bu da iyidir.

Tamam hocam.
Kullandığınız bir ürün mü hocam. Ben de döküm kaliteli bir tost makinesi bakıyorum. tavsiye ettiğiniz sanayi tipi gibi profesyonel yakın, temizliği kolay bir model var mıdır?

mevcut kullanığımız granit diye satılanlar hep kaplama, sıyrılıp gidiyor. Şu tostçulardakine benzer ev tipi birşey arıyorum

Kullandığınız bir ürün mü hocam. Ben de döküm kaliteli bir tost makinesi bakıyorum. Tavsiye ettiğiniz sanayi tipi gibi profesyonel yakın, temizliği kolay bir model var mıdır?

Mevcut kullanığımız granit diye satılanlar hep kaplama, sıyrılıp gidiyor. Şu tostçulardakine benzer ev tipi bir şey arıyorum.

Bu benim kullandığım bir ürün değil ama bir akrabamda var ve çok memnun.

Kullandığınız bir ürün mü hocam. Ben de döküm kaliteli bir tost makinesi bakıyorum. Tavsiye ettiğiniz sanayi tipi gibi profesyonel yakın, temizliği kolay bir model var mıdır?

Mevcut kullanığımız granit diye satılanlar hep kaplama, sıyrılıp gidiyor. Şu tostçulardakine benzer ev tipi bir şey arıyorum.

Bu da iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı