Kumtel kesinlikle alinmaz. Çöp.![]()
KUMTEL Inox Tost Ve Izgara Makinesi 2000w Ttm-05 - Fiyatı, Yorumları
KUMTEL Inox Tost Ve Izgara Makinesi 2000w Ttm-05 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kumtel kesinlikle alinmaz. Çöp.
Anladim hocamda garantide falan sorun yaratabiliyor bu firma. Onun icin soyledim.Bende bundan var memmunum o yüzden attım.
Anladim hocamda garantide falan sorun yaratabiliyor bu firma. Onun icin soyledim.
Kullandığınız bir ürün mü hocam. Ben de döküm kaliteli bir tost makinesi bakıyorum. tavsiye ettiğiniz sanayi tipi gibi profesyonel yakın, temizliği kolay bir model var mıdır?![]()
HOMEND Grilliant 1366h Çıkarılabilir Plakalı Tost Ve Izgara Makinesi - Fiyatı, Yorumları
HOMEND Grilliant 1366h Çıkarılabilir Plakalı Tost Ve Izgara Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da iyidir.
Tamam hocam.
Kullandığınız bir ürün mü hocam. Ben de döküm kaliteli bir tost makinesi bakıyorum. Tavsiye ettiğiniz sanayi tipi gibi profesyonel yakın, temizliği kolay bir model var mıdır?
Mevcut kullanığımız granit diye satılanlar hep kaplama, sıyrılıp gidiyor. Şu tostçulardakine benzer ev tipi bir şey arıyorum.
Kullandığınız bir ürün mü hocam. Ben de döküm kaliteli bir tost makinesi bakıyorum. Tavsiye ettiğiniz sanayi tipi gibi profesyonel yakın, temizliği kolay bir model var mıdır?
Mevcut kullanığımız granit diye satılanlar hep kaplama, sıyrılıp gidiyor. Şu tostçulardakine benzer ev tipi bir şey arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.