Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 30 Mart 2021 #11 Araştırmama gerek yok, sen kullandığın tabirlere dikkat et istersen. Buna sanal denilmiyor, Mprt dediğimiz şeyin sanalla alakası yok. 7.1 mi bu?
Araştırmama gerek yok, sen kullandığın tabirlere dikkat et istersen. Buna sanal denilmiyor, Mprt dediğimiz şeyin sanalla alakası yok. 7.1 mi bu?
W3lys4 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 700 Yer USA , Illinois 30 Mart 2021 #12 Sith Darth Vader dedi: Siz ekran kalitesi istiyorsanız kesinlikle AOC almalısnız. Piyasadaki en iyi monitörleri AOC yapıyor. Genişletmek için tıkla... Piyasadaki en iyi monitörleri AOC yapıyor demek çok iddialı bir yorum değil mi?
Sith Darth Vader dedi: Siz ekran kalitesi istiyorsanız kesinlikle AOC almalısnız. Piyasadaki en iyi monitörleri AOC yapıyor. Genişletmek için tıkla... Piyasadaki en iyi monitörleri AOC yapıyor demek çok iddialı bir yorum değil mi?
Sith Darth Vader Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jedi Hunter 30 Mart 2021 #13 W3lys4 dedi: Piyasadaki en iyi monitörleri AOC yapıyor demek çok iddialı bir yorum değil mi? Genişletmek için tıkla... bence değil bana göre en kaliteli AOC ekran olsun kalite olsun özellik olsun
W3lys4 dedi: Piyasadaki en iyi monitörleri AOC yapıyor demek çok iddialı bir yorum değil mi? Genişletmek için tıkla... bence değil bana göre en kaliteli AOC ekran olsun kalite olsun özellik olsun
W3lys4 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 700 Yer USA , Illinois 30 Mart 2021 #14 Sith Darth Vader dedi: bence değil bana göre en kaliteli AOC ekran olsun kalite olsun özellik olsun Genişletmek için tıkla... Bence çok iddialı senelerdir ViewSonic kullanıyorum birkere beni pişman etmedi. İlla pişman olmamak için AOC olmasına gerek yok
Sith Darth Vader dedi: bence değil bana göre en kaliteli AOC ekran olsun kalite olsun özellik olsun Genişletmek için tıkla... Bence çok iddialı senelerdir ViewSonic kullanıyorum birkere beni pişman etmedi. İlla pişman olmamak için AOC olmasına gerek yok
Sith Darth Vader Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jedi Hunter 30 Mart 2021 #15 W3lys4 dedi: Bence çok iddialı senelerdir ViewSonic kullanıyorum birkere beni pişman etmedi. İlla pişman olmamak için AOC olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben zaten ViewSonic'ya da başka markalar alınmaz demedim benim en iyi bulduğum marka AOC dedim.
W3lys4 dedi: Bence çok iddialı senelerdir ViewSonic kullanıyorum birkere beni pişman etmedi. İlla pişman olmamak için AOC olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben zaten ViewSonic'ya da başka markalar alınmaz demedim benim en iyi bulduğum marka AOC dedim.