2000 TL ve altında fingertip mouse önerisi

Bütçe
2000 tl

ymnKaan

Picopat
Daha fazla  
FPS oyunları ve Minecraft gibi oyunlar oynuyorum ve Glorious Model O 2 kablolu mu alayım? Glorious Model O2 26000 DPI Siyah RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Yoksa Razer DeathAdder V3 mü alayım karar veremedim. Razer Deathadder V3 Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
RGB'si de yok fakat sizce değer mi ya da farklı önerileriniz var mı? İndirim varken almak istiyorum ikisinde de 500 TL indirim var.

Glorious Model O2 bin basar. Razer DeathAdder kötü glorius ona göre daha iyi ve avantajlı.

FPS oyunları ve Minecraft gibi oyunlar oynuyorum ve Glorious Model O 2 kablolu mu alayım? Glorious Model O2 26000 DPI Siyah RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Yoksa Razer DeathAdder V3 mü alayım karar veremedim. Razer Deathadder V3 Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
RGB'si de yok fakat sizce değer mi ya da farklı önerileriniz var mı? İndirim varken almak istiyorum ikisinde de 500 TL indirim var.

Yapıştır geç bedava fiyat. 3395 sensör 8khz destekli şarj standı yanında.

Alacaksan dikkat et şarj beşiği + 8Khz alıcısı ile beraber yazanlardan birini al.

10-14 gün arası sürüyor yüzde 99.

gümrükten geçerken fiyat değişmiyor değil mi
Yok ürünü alırken vergisini ödüyorsun zaten. Vergisi ile 1400TL'ye geliyor. Ürünün sadece kendi fiyatı 30 euro altı olması gerekiyor ki bu ürün 800TL o yüzden gümrük sıkıntısı da çıkmıyor.

Ürün 939TL'ymiş ama hala sorunsuz geçer gümrükten.

Kablolu kullanılıyor mu?
Kullanırsın istersen de kablolu kullanmayı gerektirecek bi durum yok. Şarj standı var mesela youtube videosu izlerken mesela standın üstüne koyarsın olmadı işte yemek yerken standın üstüne koyarsın şarj bile etmeden baya zaman götürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı