Ek seçenek olarak SteelSeries Rival 3 Wireless önerebilirim ama bence arkadaşın önerdiği Darmoshark daha iyi.
O zaman Razer mı Darmoshark mı?
Ek seçenek olarak SteelSeries Rival 3 Wireless önerebilirim ama bence arkadaşın önerdiği Darmoshark daha iyi.
Dediğim gibi 2. el düşünmem sizin önerebileceğiniz başka mouse var mı?
Razer için başka konularda olumsuz yorumlar gördüm sorunu var mıdır bir de galiba pil ile çalışıyor.
O zaman Razer mı Darmoshark mı?
Benim deneyimlerime göre Razer Mouse'lar gayet kullanışlı, hızlı ve kaliteli ancak bazı kronik sorunları olabiliyor mesela ben DeathAdder kullanıyorum aldıktan 5 ay sonra scroll tuşundan garip bir ses gelmeye başladı ve sağ tık köşeden basınca spamlıyordu. Hevesinizi kırmak için söylemiyorum bunları ama bence teknoloji bir tık da şans işi genelde aldığım şeyler hatalı çıkar. Ama Razer her konuda destek oldu destek konusunda bence güvenebilirsin.
Yukarıda dediğim gibi belirleyici kriter para ve senin ne tür bir mouse istediğin.
M800 Ultra.
VXE r1.
Bu modeller nasıl sizce.
Bu Mouse'lar hakkında bir fikrim yok anca bataryalı bir mouse istiyorum pille uğraşamam derseniz kesinlikle arkadaşın önerisi(Darmoshark M3S Pro) sizin için yeterli olacaktır.
Evet pilli istemiyorum.
@Sovietik hocam fiyat düşürmeye karar verdim mouse için o kadar para vermek mantıklı gelmedi 1000 TL maksimum 1500 TL öneri yapabilir misin?
Yanlış anlamayın fakat o fiyatlara bataryalı kablosuz mouse zor ancak bir tane var. Bence asla değmez ama siz görün diye bırakıyorum https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SHARK-X11-Manyetik-Kablosuz/dp/B0D3D5SSY8?th=1 ayrıca ürün hem yurt dışı hem de 33 TL ile 30 euro sınırını aşıyor. Eğer yine de alacaksanız kabalık etmek istemem fakat aklınıza ucuz etin yahnisi yenmez atasözü gelsin. Maalesef belirttiğiniz fiyat aralığında ben herhangi bir kablosuz bataryalı mouse bilmiyorum sadece bunu bula bildim. Eğer o fiyat aralığında bir mouse isterseniz gayet kaliteli kullanışlı kablolu Mouse'lar var.
Kablolu öneri yapabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.