2000 TL Wireless mouse önerisi

  • Konuyu başlatan Zenax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 629
Viper Mini klonu 3395 sensör var Viper Mini kadar küçük değil ama normal Viper kadar büyükte değil. İçerisinden cam skates çıkıyor. Ürün 68gr.

Diğer arkadaşta aynısını önermiş.

Darmoshark m3'ün normal versiyonundan uzak dur kağıt gibi herkesin elinde kalıyor kırılıyor yanı aşırı ince ve dandik plastiği var.
Razer Mamba Elite kullanıyorum 2018 yılında almıştım ve artık çok hantal hissetmeye başladım. Sizce bu önerdiğiniz mouse fark yaratır mı?
 
Razer V3 Pro düşündüm ama o fiyata değer mi emin olamadım. O yüzden daha uygun alternatifleri görmek için konuyu açtım.

Bende şu an Dav3 Pro var. Faker modeli. Gayet güzel mouse. Bundan önce Ninjutso Katana vardı. Aralarında malzeme kalitesi olarak fark var. Razer daha sağlam hissettiriyor. Onun dışında bence eğer bütçeni zorlayacaksa hiç gerek yok diğerinde de bir sorun yaşamamıştım. Şu anda Dav3'ü bayağı severek kullanıyorum. Dener satarım diye almıştım. V2 Pro alacaktım. Satmaktan vazgeçtim, kullanıyorum şu anda aktif olarak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Mamba Elite kullanıyorum 2018 yılında almıştım ve artık çok hantal hissetmeye başladım. Sizce bu önerdiğiniz mouse fark yaratır mı?

1697324856301.png


Shape olarak farklılıkları bu şekilde eğer elinize oturacağını düşünüyorsanız bence hantallığı bayağı azaltır aralarında 30gr ağırlık farkı var Mamba elit neredeyse 100gr bu 68gr sensör olarak da daha iyi.

2000 TL'ye Wireless mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Kullanmadım ama kullananlar sevdiklerini söylediler hep.
 
Son düzenleme:

Kullanmadım ama kullananlar sevdiklerini söylediler hep.
Kablolu olarak Deathadder V3'ü önerir misiniz?
 
Kablolu olarak DeathAdder v3'ü önerir misiniz?

Evet kesinlikle fiyatı iyi bence Wireless takıntınız yoksa 8K Hz ile geliyor zaten aşırı işinize yaramaz ama uzun süreli bir mouse olacaksa ileride işinize yarar şu an 4Kları kullanıyolsr onun içinde 240Hz monitör lazım farkı anlamak için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı