2000 TL Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000
Gloriouslar 5 para etmez, wifi sıkıntılı onlarda, tüm modelleri bozuk, bir süre sonra uyku moduna geçiyor cinnet gecirtir, burada önerilen Çin fareleri 6 ay sonra perte çıkar, sensor iyi mcu iyi switch iyi ama plastik leş hepsinde lamzu ve ninjutso hariç, asus gladius 3 al geç, paran varsa daha iyi sensörlusunu alırsın, Çin farelerinin garantisi yok bunuda unutmayın, hafif olacak diye gevrek çıtır simit almayın, hicbiri gpx 2 ye rakip olamaz ama gpx 2 nin hakiki fiyatida en fazla 2500 liradir, o kadar para verilmez, 3370 sensör üstünün farkını doktor manhattan değilseniz anlayamazsınız, tutuş ve switch rahatlığı daha önemli
 
Glorious marka tüm ürünler genel olarak sıkıntılı olabiliyor. En üst fareleri bile sıkıntı çıkarabiliyor.
Ben Dragonfly tercih ederdim bu bütçede.
Şu detayıda söyleyim. Vxe R1 scroll click için normal sol-sağ tık ile aynı tarz switch kullanıyor. Dragonfly ise normal scroll click switchi kullanıyor. Vxe'nin scroll click tuşuna basmak daha çok güç gerektiriyor.
 
Herkese önerileri için teşekkürler, VGN Dragonfly F1 Pro Max'te karar kıldım ve satın aldım. Gelince ve bir süre kullanma imkanı elde edince sizinle paylaşacağım.
 
Herkese önerileri için teşekkürler, VGN Dragonfly F1 Pro Max'te karar kıldım ve satın aldım. Gelince ve bir süre kullanma imkanı elde edince sizinle paylaşacağım.
Hocam merhabalar, konuyu yeni okuyorum, ben de kendime mouse bakıyorum da. Hayırlı olsun, edindiğiniz mouse hakkında görüşlerinizi sorabilir miyim?
 
Hocam merhaba, konuyu yeni okuyorum, ben de kendime mouse bakıyorum da. Hayırlı olsun, edindiğiniz mouse hakkında görüşlerinizi sorabilir miyim?

Merhaba, söylediğim tarihten itibaren kullanıyorum. Şarjı uzun gidiyor, hissiyatı ve hafifliği de oldukça iyi. Ele uyum konusunda hiç sıkıntım olmadı. Ayrıca çok kısa sürede şarj oluyor. Bütçeniz varsa öneririm, gayet memnunum.
 

Geri
Yukarı