- Makaleler
- 3
Neredeyse, alalım 1 kilo, 8 gb 150 iyimiş.RAM : 8GB 3000Mhz --- > 100-150 TL
Neredeyse, alalım 1 kilo, 8 gb 150 iyimiş.RAM : 8GB 3000Mhz --- > 100-150 TL
Peki ram incehesap sitesinin cuma indirimleri dışında çok nadir DH forumda filan çıkıyor o kadar ucuza.@moxxi Dostum piyasa analizi diye bir şey var. Bahsettiğimiz işlemcinin sıfır 600-700TL arası iken ikinci el için kimse dediğin fiyatları vermez. Araştırıp yazıyorum genelde.
Evet inilebilir, misal 17500 TL'ye satılan arabayı da pazarlıkla 15000'e alırsın hatta 35000'e satılan bir şeyi pazarlıkla 30000'e alırsın.Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta önce sosyalde 175TL'den satıyordu arkadaş. Pazarlık ile 150'ye inilebilir.
Ne alakası var Xeon'dan mı bahsediyorum ben. 8 GB RAM'i 150 TL'ye alıyorsun. Alamazsın 150 TL'ye 8 GB RAM.@Andar Han Tamam, o halde fazladan vereceği 25-50TL için gidip Xeon sistem toplayabilir. (! ) Gece gece benim sabrım sınanıyor. Sonra laf edince ben ceza yiyorum. Devam edersen karşılık verebilirim: ). Umarım susarsın.
Sebep, "paşam" ifadesinde alçaltıcı bir mana yoktur ki bundan niye nem kaptınız? Sizin bana "sen" demenizden ve "umarım susarsın" demenizden nem kapmıyorken ben, size layık gördüğüm paşalıktan mı rahatsız oldunuz?@Andar Han Daha önceden tanışıyor muyuz? Sen her konuştuğuna "paşam" diye mi hitap ediyorsun. Dediğim fiyata toplu parça alamazsın. Tek satış olarak bulunabilir bir parça. Sana açıklama yapmayı çok isterdim fakat karşısındaki insana "paşam" diye seslenen birine açıklama yapamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.