2000 TL Xeon sistem toplama

@moxxi Dediğin gibi İncehesap'ın cuma indirimini takip edebilir. Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta önce sosyalde 175TL'den satıyordu arkadaş. Pazarlık ile 150'ye inilebilir. Bilmiyorum ikinci el piyasası sadece bana mı böyle geliyor. Çok anormal karşılıyorsunuz. Yaklaşık 4-5 gün önce sıfır olarak 190-230TL arasına satılıyordu RAM'ler. Neyse ben önerimi yaptım. Verdiğim fiyatları savunmak için uğraşmak istemiyorum :) .

İyi konular.

Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta önce sosyalde 175TL'den satıyordu arkadaş. Pazarlık ile 150'ye inilebilir.
Evet inilebilir, misal 17500 TL'ye satılan arabayı da pazarlıkla 15000'e alırsın hatta 35000'e satılan bir şeyi pazarlıkla 30000'e alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Andar Han Tamam, o halde fazladan vereceği 25-50TL için gidip Xeon sistem toplayabilir. (! ) Gece gece benim sabrım sınanıyor. Sonra laf edince ben ceza yiyorum. Devam edersen karşılık verebilirim: ). Umarım susarsın.
Ne alakası var Xeon'dan mı bahsediyorum ben. 8 GB RAM'i 150 TL'ye alıyorsun. Alamazsın 150 TL'ye 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Andar Han Daha önceden tanışıyor muyuz? Sen her konuştuğuna "paşam" diye mi hitap ediyorsun? Dediğim fiyata toplu parça alamazsın. Tek satış olarak bulunabilir bir parça. Sana açıklama yapmayı çok isterdim fakat karşısındaki insana "paşam" diye seslenen birine açıklama yapamam.

@Andar Han Daha önceden tanışıyor muyuz? Sen her konuştuğuna "paşam" diye mi hitap ediyorsun. Dediğim fiyata toplu parça alamazsın. Tek satış olarak bulunabilir bir parça. Sana açıklama yapmayı çok isterdim fakat karşısındaki insana "paşam" diye seslenen birine açıklama yapamam.
Sebep, "paşam" ifadesinde alçaltıcı bir mana yoktur ki bundan niye nem kaptınız? Sizin bana "sen" demenizden ve "umarım susarsın" demenizden nem kapmıyorken ben, size layık gördüğüm paşalıktan mı rahatsız oldunuz?

@Andar Han Bazı değişik insanlar vardır ya. Sen o cins bir şeysin. Ben bir başkası ile konuşurken kurduğum cümlelerden cımbızla laf çekip araba benzetmesi yapıyorsun. Sonra burada haklı çıkmaya çalışıyorsun. İnan dün haksız yere ceza yememiş olsam şuan haklı yere yemek için konuşurdum. Neyse iyi konular.
@Andar Han Bunu da normalde yapmayacaktım fakat sırf senin o çok bilmişliğini silmek için yaptım. Buyur, bak bakayım oluyor mu olmuyor mu? Her seferinde birine bir şey ispatlamak gerekiyor. İspatlayınca da verecek bir cevapları oluyor.
@0Lykia Eğer dediğim şekilde toplamayı düşünüyorsan RAM için ilanı bırakıyorum. 150TL'ye veya daha ucuza alabilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı