2000 TL yarış oyunları için gamepad önerisi

Rtguela

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2000TL bütçe ile gamepad arıyorum. Önceki Gamepad'im Logitech F310 olduğu için ne alsam muhtemelen daha iyi hissettirecektir ancak sıkça yarış oyunları oynadığım için triggerların hassas ve uzun ömürlü olması benim için en önemli kriter. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Hocam GameSir'ün kendi sitesinden almamız halinde çıkan gümrük vergisini ödediklerine dair bir şey gördüm doğru mudur? Kendi sitesinde 40 dolar oradan almaya değer mi sizce?

Buradan alın kendi sitesinde sıkıntı yaratabilir.

@Katipke Hocam yardımınıza ihtiyacım var Gamesir üzerinden Nova 2 Lite siparişi verdim. Hemen sonrasında ücreti düşük yazmaları için mail attım. Bunun dışında vergi gelmemesi için yapabileceğim bir şey var mı şu kargoyla yollayın vs. gibi?

Buradan alın kendi sitesinde sıkıntı yaratabilir.
Valla kendi sitesinde fazla ucuzdu dayanamadım aldım sıkıntı çıkarsa uğraşacağız artık.

@Katipke Hocam yardımınıza ihtiyacım var Gamesir üzerinden Nova 2 Lite siparişi verdim. Hemen sonrasında ücreti düşük yazmaları için mail attım. Bunun dışında vergi gelmemesi için yapabileceğim bir şey var mı şu kargoyla yollayın vs. gibi?

Valla kendi sitesinde fazla ucuzdu dayanamadım aldım sıkıntı çıkarsa uğraşacağız artık.
Hocam vergi çıkmaması için ön ödemeli kargolarla yollamaları lazım onun için de ekstra kargo ücreti vermeniz gerekiyor. Ücreti bir miktar düşük gösterseler de vereceğiniz kargo ücreti ve vergi yüksek ihtimalle yakın olacak. Zaten istediğiniz kargo ile de yollamıyorlar ekstra ücret vermediğiniz sürece bu yüzden tekrar kargo şirketi istemeye gerek yok.

Hocam vergi çıkmaması için ön ödemeli kargolarla yollamaları lazım onun için de ekstra kargo ücreti vermeniz gerekiyor. Ücreti bir miktar düşük gösterseler de vereceğiniz kargo ücreti ve vergi yüksek ihtimalle yakın olacak. Zaten istediğiniz kargo ile de yollamıyorlar ekstra ücret vermediğiniz sürece bu yüzden tekrar kargo şirketi istemeye gerek yok.
Sağlık olsun. Gümrükte vergiyi kafalarına göre yazmazlarsa sorun yok. Türkiye fiyatından ucuz oluyor her türlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı