2000 TL yumuşak sesli gaming klavye önerisi

Ashleyw

Hectopat
Merhaba, yumuşak tuşları, çok hafif sesi olan bir klavye arıyorum. Oyunun yanı sıra işim de olduğu için yazılar yazıyorum, ses rahatsız ediyor bir süre sonra.

Creamy olarak geçen klavyeler gördüm ama hep Temu'da falan. Bilindik yerlerden alınabilecek klavye önerir misiniz? Fiyatta 2k'ya kadar çıkabilirim en fazla.

Merhaba, yumuşak tuşları, çok hafif sesi olan bir klavye arıyorum. Oyunun yanı sıra işim de olduğu için yazılar yazıyorum, ses rahatsız ediyor bir süre sonra.

Creamy olarak geçen klavyeler gördüm ama hep Temu'da falan. Bilindik yerlerden alınabilecek klavye önerir misiniz? Fiyatta 2k'ya kadar çıkabilirim en fazla.
boyut tercihin nedir?

Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK kendi kullandığım klavyeyi öneririm indirimdeyken red switch sessiz klavye şuan %100 olarak klavyeler cok fazla yok o yüzden %100 boyut olarak ararsan cok iyi bir klavye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı