Bu fiyat bandında klavye arıyorum. Max çıkabileceğim fiyat 2.2K'dır. %75-80 formunda aramaktayım.
Bu fiyat bandında klavye arıyorum. Max çıkabileceğim fiyat 2.2K'dır. %75-80 formunda aramaktayım.
ajazzturkiye.com
![]()
AK820 MAX PLUS-Hot-Swap-Dinamik RGB Mekanik Oyun Klavyesi 8000mAh Bata
Ajazz AK820 Max Plus, hem performans hem de estetik açıdan beklentilerin ötesine geçen üst düzey bir mekanik klavyedir. 8000mAh yüksek kapasiteli bataryası sayesinde uzun süreli kablosuz kullanım imkânı sunarken, PBT gradyan yan baskılı tuş kapakları ile dayanıklılığı ve göz alıcı tasarımı bir...ajazzturkiye.com
İkisi de kendi bütçesinde iyi klavye ama bütçen yetiyorsa benim attığım daha iyi olur tabi.Hocam sizin onerdiginizmi daha iyidir yoksa arkadaşın dedigi 870tmi.
İkisi de kendi bütçesinde iyi klavye ama bütçen yetiyorsa benim attığım daha iyi olur tabii.
K870t yalıtım yönünden eksik bir klavye, ses ve hissiyatı AK820 kadar iyi olmaz, tabii kendi bütçesine göre o da iyi klavye orası ayrı.
O da attığım ajazz ile hemen hemen aynı kalitede ürün hocam. İkisi arasından bütçene uyanı ve beğendiğini alabilirsin.Peki Aula F87 Pro nasıl? Bunu da görmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.