2000 TL'ye %75 klavye önerisi

Bütçe
2000 TL
Hocam sizce %100 klavye almalı mıyım numpad kullanmıyorum ama bulamıyorum %75'lerde çok az çeşit var %60 da hiç sevmedim kullanmışlığım var.
Yani aşırı numpad kullanıyorum yada iş için kullanıyorum diyenler harici pek tavsiye etmem. Gündelik kullanım ve oyunlar için çok da gerekli değil. Üstüne fazladan yer kaplıyorlar ama beğendiğin bir model varsa ve tam boysa düşünülebilir.

Yani aşırı numpad kullanıyorum ya da iş için kullanıyorum diyenler harici pek tavsiye etmem. Gündelik kullanım ve oyunlar için çok da gerekli değil. Üstüne fazladan yer kaplıyorlar ama beğendiğin bir model varsa ve tam boysa düşünülebilir.

Sağ olun hangi markaları önerirsiniz.

Hocam Apex 3 TKL iyi midir sizce.

Yani hocam ben membran bir klavyeye asla o kadar para vermezdim ama son karar senin yine de tabii.

Haklısınız. Hiç siyah klavye yok bir sürü güzel fiyatta klavye gördüm ama siyah beyaz vb var beyaz olsa sistemin görüntüsünü bozacak her şey siyah çünkü sistemdeki ve şu an 500 TL'lik Rampage klavye kullanıyorum 😭

Haklısınız. Hiç siyah klavye yok bir sürü güzel fiyatta klavye gördüm ama siyah beyaz vb var beyaz olsa sistemin görüntüsünü bozacak her şey siyah çünkü sistemdeki ve şu an 500 TL'lik Rampage klavye kullanıyorum 😭
Attıklarım arasından öncelikli önerim Leaven K88 olur bütçene uygun olarak. Üstten aydınlatmalı klavyeler eskisi kadar bulunmuyor maalesef artık, olanlar da saçma fiyatlara satılan dandik klavyeler genelde.

Yine de istediğin tarzda ve kaliteli olan bir klavye görürsem yine atarım hocam buraya.

Attıklarım arasından öncelikli önerim leaven K88 olur bütçene uygun olarak. Üstten aydınlatmalı klavyeler eskisi kadar bulunmuyor maalesef artık, olanlar da saçma fiyatlara satılan dandik klavyeler genelde.

Yine de istediğin tarzda ve kaliteli olan bir klavye görürsem yine atarım hocam buraya.

Hocam numpadli alacağım bulamıyorum Pusat K3 Pro düşünüyorum alınır mı sizce? öneriniz varsa numpadli önerir misiniz?

Hocam numpadli alacağım bulamıyorum Pusat K3 Pro düşünüyorum alınır mı sizce? öneriniz varsa numpadli önerir misiniz?
Yine çok tavsiye etmiyorum. Hot swap yok, switchler çok kaliteli değil. Ne zaman elinde kalacağını bilemezsin.

Numpadlilerde çok stok kalmamış giriş seviye olanlarında. Şöyle bir ilan buldum bu klavyeyi alıp tuşlarını beğenmezsen değiştirebilirsin.

Tek eksisi ışıklar RGB değil rainbow.

İlan

Yine çok tavsiye etmiyorum. Hot swap yok, switchler çok kaliteli değil. Ne zaman elinde kalacağını bilemezsin.

Numpadlilerde çok stok kalmamış giriş seviye olanlarında. Şöyle bir ilan buldum bu klavyeyi alıp tuşlarını beğenmezsen değiştirebilirsin.

Tek eksisi ışıklar RGB değil Rainbow.

İlan

Hocam 3 saattir klavye bakıyorum bir beğenemedim siyah RGB numpadsiz olsa yetecek sizi de yordum gerçekten bulamıyorum kafayı yiyeceğim yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı