2000 TL'ye akıllı saat önerisi

gran1

Decapat
Daha fazla  
Xiaomi, Honor gibi bilinen markalar yerine bugün Trendyol'dan 1500 liraya favors, seyuwatch gibi bilinmeyen fakat yüksek puanlı ve özellikli ürünler gördüm. 2000 liranın altında bir saat önerebilir misiniz bunlar gibi fazla özelliği bulunan? Marka takıntım yok, bilinmeyen markalar da olabilir.

Xiaomi, Honor gibi bilinen markalar yerine bugün Trendyol'dan 1500 liraya favors, seyuwatch gibi bilinmeyen fakat yüksek puanlı ve özellikli ürünler gördüm. 2000 liranın altında bir saat önerebilir misiniz bunlar gibi fazla özelliği bulunan? Marka takıntım yok, bilinmeyen markalar da olabilir.
Bilinmeyen markalardan iyi kalite beklemeyin. İlla saat mi olacak yoksa bileklik de olur mu?

sesli görüşme gibi farklı özellikler sunan yuvarlak kasa bir saat arıyorum, belirtmeyi unuttum. belki bilinmeyen bir marka olduğu halde kullanıp beğenen insanlardan tavsiye almak için yazdım
O bilinmeyen markalar yerine bunu tercih etmen çok daha iyi olacaktır. Pek kaliteli olduklarını söyleyemem. Bütçeyi biraz arttırırsan dediklerine bakabiliriz.

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite bunu bulabildim bütçede.

O bilinmeyen markalar yerine bunu tercih etmen çok daha iyi olacaktır. Pek kaliteli olduklarını söyleyemem. Bütçeyi biraz arttırırsan dediklerine bakabiliriz.

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite bunu bulabildim bütçede.
zaten elimde xiaomi'nin bir saati var bu fiyatlara aldığım. 1-2 yıl kullandım fakat pek memnun kalmadım, şimdi farklı bir şey deneyeceğim

Zaten elimde Xiaomi'nin bir saati var bu fiyatlara aldığım. 1-2 yıl kullandım fakat pek memnun kalmadım, şimdi farklı bir şey deneyeceğim.

Bu bütçeye en iyi saat budur muhtemelen 2024 çıkışlı ve kendisinden pahalı saatlerle yarışır bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı