O
Oğulcan Erişti
Ziyaretçi
LG G3.
Telefonu genelde internet için kullanacağım kamera mp'si de benim için önemli.Eğer Android'i seviyorsan LG G3 derim. Eğer Android'i sevmiyorsan, iPhone'a yönelebilirsin. Tabi bu senin ihtiyaçlarına bağlı. Telefonu bir günde nasıl kullanıyorsunuz? Yani oyun mu,internet mi , müzik için mi? Telefon seçiminde bu çok önemli..
Ama xperia için de çabuk ısınıyor diyorlar ve Türkiyeye gelirken kulaklığı kalitesiz olanını koyuyorlarmış.Bu yüzden LG G3 'e karar verdim.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.O zaman xperia z2.
İyi seçimAma xperia için de çabuk ısınıyor diyorlar ve Türkiyeye gelirken kulaklığı kalitesiz olanını koyuyorlarmış.Bu yüzden LG G3 'e karar verdim.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
.Hayırlı Olsun..Ama xperia için de çabuk ısınıyor diyorlar ve Türkiyeye gelirken kulaklığı kalitesiz olanını koyuyorlarmış.Bu yüzden LG G3 'e karar verdim.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.