Akko 5075B Plus Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) Hot Swap ile Kompakt Klavye 5 Pin Conta Montajı Döner Düğmeli PBT Cherry Profili, Win/Mac/IOS/Android Uyumlu UK Düzeni : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Akko 5075B Plus Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) Hot Swap ile Kompakt Klavye 5 Pin Conta Montajı Döner Düğmeli PBT Cherry Profili, Win/Mac/IOS/Android Uyumlu UK Düzeni : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Benimki custom ürünler olduğundan tam ekosistem olmuyor çünkü yazılımları farklı. 2 farklı yazılımdan kontrol ediyorum. Ürün olarak soracaksan ikisinden de gayet memnunum.
Benimki custom ürünler olduğundan tam ekosistem olmuyor çünkü yazılımları farklı. 2 farklı yazılımdan kontrol ediyorum. Ürün olarak soracaksan ikisinden de gayet memnunum.
F tuşları olmasını istediğim ve daha şık durduğu için k8 aldım ben. Top 75 zaten ben aldıktan 1.5 ay sonra çıktı ki aldığımdan zaten memun kaldım. Top 75'te güzel klavye genede.
Ben Redragon K628 Pro alarak tüm switchleri lube yaptım ve board modifikasyonları gerçekleştirerek akko keycaps aldım. Yaklaşık 9 ay önce bana 2K civarı bir fiyata mal oldu. Şimdilerde biraz zor ama
Tümünü Amazon üzerinden Avrupa satıcılarından aldım.
Aslında amacım acemiliğimi atmaktı ama şu anda çok keyif alarak kullandığım bir klavyeye dönüştü. Bozulana kadar devam