2000 TL'ye ekipman önerisi

Bütçe
Toplam Max 2000 TL

AMr.TalhaA

Hectopat
Merhaba. Kaç gündür klavye, mouse ve kulaklık bulmaya çalışıyorum ve bulamadım. Her baktığım markada bir sorun var araştırdığımda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Klavye red switch olursa iyi olu, bir de kulaklıkda 7.1 olmasından yanayım öyle alıştım. Önerileriniz varsa bekliyorum.

Kulaklık konusunda pek bir bilgim yok arkadaşlar daha iyi seyler onerebilir klavye ve mouse güzel.

Kulaklık için mouse'dan biraz kıstım. Bütçe artırılabilirse Razer Viper Mini çok iyi olur.

Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir? Klavyenin mekanik olması zorunlu mu? Bence kulaklık ve mouse çok daha önemli ekipmanlar klavyeye göre. Onlara öncelik vermek daha mantıklı.

Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir? Klavyenin mekanik olması zorunlu mu? Bence kulaklık ve mouse çok daha önemli ekipmanlar klavyeye göre. Onlara öncelik vermek daha mantıklı.

Mekanik ile mekanik olmayan klavye arasında FPS oyunları için çok fark oluyor mu? Red Switch'li mekanik klavyelerin FPS oyunlarında etki yarattığını düşünüyorum. Ona göre klavye bütçesini kısabilirim.

Mekanik ile mekanik olmayan klavye arasında FPS oyunları için çok fark oluyor mu? Red Switch'li mekanik klavyelerin FPS oyunlarında etki yarattığını düşünüyorum. Ona göre klavye bütçesini kısabilirim.
Çok da hissedilen bir fark değil. Yalnız oyun içinde bazı anlarda eksisi olabiliyor. Asıl önemli olan klavyenin ömrü. Düzgün bir mekanik membrana göre çok daha uzun ömürlü. İkinci el sitelerinde satılan HK Gaming GK61, Mizar MZ60 gibi klavyeler var. Kapalı kutu satıyorlar. Normalde 1000TL üzeri rahat edecek klavyeler ama 500TL civarına satılıyorlar. Nedeni de Amazon'da fiyatlandırmasında hata olduğunda stoklayıp satanlar. En mantıklı seçenekler bunlar olur sizin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı