2000 TL'ye En İyi Sistem Nedir Sizce?

GunsN'Roses

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Acil Tıp Teknisyenliği 2. Sınıf Lise.
Arkadaşlar merhaba böyle bir sistem topladım iyimi? daha fazla önerisi olan önerisini paylaşabilir. Bütçe 2000 TL Recep ağabey bir de sen baksan fikrini söyler misin rica etsem? @Recep Baltaş
1Ryf6DH.jpg

Son düzenleme:
Bana göre 2000 TL'ye alınabilecek en iyi sistem aşağı yukarı şu şekildedir, kendim için de bunu düşünüyorum.

Opsiyonel olarak:

• Nvidia tarafında kalmak isterseniz GTX760'a yönelebilirsiniz.
  • Carbide 200r 550w yerine Zalman Z3+ ve Corsair VS650 alabilirsiniz.
  • ASUS'un AMD'lerine pek güvenilmiyor. Eğer sorun çıkacağını düşünürseniz Sapphire marka R9 280 ile değiştirebilirsiniz.
  • RAM'i 1600 mhz yapabilirsiniz.
  • Bütçeyi biraz aşarak işlemci soğutucusu ekleyebilirsiniz.

Bence FX6300 ile GTX770'e bulaşmayın. Ne kadar darboğaz yapmaz diyenler olsa da GTX770'in tam performansını alamazsınız.

Bana göre 2000 TL'ye alınabilecek en iyi sistem aşağı yukarı şu şekildedir, kendim için de bunu düşünüyorum.

Opsiyonel olarak:

• Nvidia tarafında kalmak isterseniz GTX760'a yönelebilirsiniz.
  • Carbide 200r 550w yerine Zalman Z3+ ve Corsair VS650 alabilirsiniz.
  • ASUS'un AMD'lerine pek güvenilmiyor. Eğer sorun çıkacağını düşünürseniz Sapphire marka R9 280 ile değiştirebilirsiniz.
  • RAM'i 1600 mhz yapabilirsiniz.
  • Bütçeyi biraz aşarak işlemci soğutucusu ekleyebilirsiniz.

Bence FX6300 ile GTX770'e bulaşmayın. Ne kadar darboğaz yapmaz diyenler olsa da GTX770'in tam performansını alamazsınız.
İlk olarak
1. Nvidia güzel bir seçim fakat GTX 760 alırsam RAM den kısmayı düşünüyorum ama GTX 770 alırsam daha sonra RAM takviyesi yapılabilir.
2.Zalman kasayı düşündüm fakat fiyat Cooler Master ile aynı hemen hemen bana göre Cooler Master daha kaliteli.
3. RAM zaten 1600mHz
4. İşlemci soğutucusu ekli kardeşim.

İlk olarak
1. Nvidia güzel bir seçim fakat GTX 760 alırsam RAM den kısmayı düşünüyorum ama GTX 770 alırsam daha sonra RAM takviyesi yapılabilir.
2.Zalman kasayı düşündüm fakat fiyat Cooler Master ile aynı hemen hemen bana göre Cooler Master daha kaliteli.
3. RAM zaten 1600mHz
4. İşlemci soğutucusu ekli kardeşim.

Ben opsiyonelleri kendi attığım sistem üzerinden yazmıştım :)

Eğer GTX770 alacaksanız dediğim gibi işlemciyi FX6300'den yukarı bir model seçmeye çalışın.

Ha siz işlemci soğutucusu almazsınız da onun parasını da bütçeye katarak i5 e aktarılabilir.

H81M-Plus Anakart aldığınızı varsayın ve işlemci soğutucu almadığınızı...

Arkadaşlar merhaba böyle bir sistem topladım iyimi? daha fazla önerisi olan önerisini paylaşabilir. Bütçe 2000 TL Recep ağabey bir de sen baksan fikrini söyler misin rica etsem? @Recep Baltaş
1Ryf6DH.jpg
Sisteminiz gayet iyi fakat 30 TL daha zorluyabilirseniz M5A97 R2.0 sade olanını almanızı öneririm. ASUS yerine MSi tercih ederseniz daha iyi olabilir hem fiyat açısından daha olumlu sonuç yapabilirsiniz. Soğutucuyu çıkarıp RAM'larınızı 8GB yaparsanız olumlu sonuç alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı