SS Prime+'dan SC680 veya A5 Ultra'ya upgrade değer mi?

altughancilar

Hectopat
Yer
Balıkesir - Burhaniye
Arkadaşlar elim büyük claw. Prime+ kullanıyorum ama bana nedense çok dengesiz geliyor. Özellikle farklı bir mouse kullandığım zaman aynı DPI bile olsa daha hızlıymış gibi hissediyorum. Sizce sorduğum modellerle uçurum bir kalite sensör farkı var mı? Yükseltmeye değer mi? Ya da 1.5k-2K arası büyük mouse öneriniz var mı?

Arkadaşlar elim büyük claw. Prime+ kullanıyorum ama bana nedense çok dengesiz geliyor. Özellikle farklı bir mouse kullandığım zaman aynı DPI bile olsa daha hızlıymış gibi hissediyorum. Sizce sorduğum modellerle uçurum bir kalite sensör farkı var mı? Yükseltmeye değer mi? Ya da 1.5k-2K arası büyük mouse öneriniz var mı?

Hayır sırf sensör vs için geçeceksen gereksiz olur fakat kablosuz güzel bir mouse almak istersen mantıklı olur.

O zaman kronik tekerleği tamir edip SS'den devam ediyorum. Teşekkürler.

Hocam ona bakarsan ssin altında bir şey alsan, SS ile olan farkını da anlamayacaktın. Böyle böyle en aşağıya doğru gidilebilir bir durum. Zaten sensör için değil, genel kalitesi shapei kablosuzu için alırsın fareyi. Örneğin ben de sensör farkı olmayan bir kablosuza geçtim, SS Prime'dan. Sensör farkı olmasa da, Shape'i hafifliği kablosuzu hem daha iyi hissetmemi hem de daha iyi oynamamı sağladı. Çok uçmadan kendine yeni bir kablosuz almanı tavsiye ederim, geçen 1200 TL'ye bile vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı